2. jun 2016 15:19
Danes: pizza iz testa za z dodatkom jogurta, obložena z domačim šugom, šunko, sirom, svežo papriko, koruzo, kaprami, čebulo in rukolo, veliiiiko zelene zimske solate z vrta.
Katarinči
2. jun 2016 15:19
Danes: pizza iz testa za z dodatkom jogurta, obložena z domačim šugom, šunko, sirom, svežo papriko, koruzo, kaprami, čebulo in rukolo, veliiiiko zelene zimske solate z vrta.
Katarinči
2. jun 2016 15:22
Goveja juhica, pohan pičanec in rižoto, zelena solatka.
SMARTY1
2. jun 2016 18:05
Danes: ena res gosta pirina mineštra
skleda zelenega radiča, češnje
lp
mzm
2. jun 2016 20:02
Danes: lečina juha, ajdova kaša z jabolki in cimetom
breskva
3. jun 2016 11:47
Danes: zrezki v čebulni inomaki, široki rezanci na drobtinah, glavna solata in motovilec, zadnji koščki Gogine alpske torte.
mopsika
3. jun 2016 11:57
Pri nas danes filana paprika od včeraj, jutri žar.
RadaJem
3. jun 2016 13:07
Doma narejene testenine s haše omako + Babičina dobrota (iz baze).
P.S. Hvala vsem za ideje. Včasih se mi zdi da pol dneva samo za brskanje po receptih zapravim :)
Syla
3. jun 2016 13:20
Danes ne bo špinače, ostali so še čufti za enega, zraven peresniki, dva bosta piščančje zrezke, pomfri, zelena solata.
Jaz bom škampe.
Jutri v razširjeni družini goveja juha z rezanci, domač pečen kifeljčar, pečena piščančja prsa in telečji kotlet s korenčkom, grahom, zelena ledenka solata, tiramisu
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
3. jun 2016 17:50
Sreda: goveja juha, pečen krompir in piščančji zrezki po dunajsko, rukola s paradižnikom in redkvico.
Četrtek: domača pizza in paradižnikova solata.
Petek: sirovi štruklji v juhi.
Balenka
3. jun 2016 18:58
Danes: lignji s krompirjem in zelenjavo pečeno v pečici in hribovski regrat v solati
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Skutna pita