30. maj 2016 17:00
Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
30. maj 2016 17:00
Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine
30. maj 2016 17:33
Danes: juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom, golaž, pečene hrenovke, makaroni (polžki iz petih žit) na maslu z drobtinicami, zelena & rdeča kristalka in rdeč hrastov list, jagode.
Katarinči
30. maj 2016 19:48
Danes sem si pa privoščila veliiiko skledo solate s sirom in paradižnikom, pa spekla sem si koruzni kruh in ga potem namazala s pašteto
NutellomAnka
30. maj 2016 19:51
Danes in jutri: ena dobra, mesnata reč neznanega imena s čičerkino zlivanko (jutri bo najbrž s čim drugim)
lp
mzm
30. maj 2016 20:01
Lepo!
Danes sva jedla vsak po svoje: on kurje bedro, jaz kapelete s sirom, oba peso v solati.
Jutri bo boranja z mesom. Priloga bo samo kruh. Itak je kruh eno od mojih najljubših živil sploh.
naor
30. maj 2016 20:13
Danes: chilli con carne, polenta, solata
breskva
31. maj 2016 12:17
Danes: makaronflajš z mesom, solata Ziva in motovilec, spekla se je Gogina alpska torta.
mopsika
31. maj 2016 13:23
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso po dunajsko, ocvrte bučke pražen krompir, ledenka solata z vrta zelje, paradižnik, redkvice in naribano mlado korenje. Zame pa namesto mesa zlato zapečena postrv.
31. maj 2016 13:48
Včeraj ocvrti kaneloni (šunka,sir), tatarska omaka, limonca in skleda rediča s fižolom.
Danes prebranac za žur http://www.kulinarika.net/recepti/15586/ostale-jedi/pre s klobaso in panceto, kruhek, redič.
Jutri piščančji file v gorgonzolini omaki, rižota s šparglji in grahom.
Lp,
ursiii
31. maj 2016 15:20
Včeraj ostanki nedeljskega piknika- pečen piščanec in čevapčiči, zraven sataraš in zelena solata z zeljem,
danes špageti s paradižnikovo omako, popečene bučke z mocarelo, zelena solata,
popoldne kuhanje jagodne marmelade
jutri bo piščančja enolončnica z lečo, kvinojo, korenjem, in jagode s smetano
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Hummus namaz