26. dec 2013 13:32
Juha, ocvrti zrezki, pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
26. dec 2013 13:32
Juha, ocvrti zrezki, pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
26. dec 2013 14:26
Dušeno kislo zelje, domača repa, krompir, pečenica, piščančji fileji
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
26. dec 2013 14:34
Včeraj piščančja prsa polnjena s feto in žajbljem, pečen krompir iz pečice, korenček s peteršiljem in dušeno sladko zelje, solata. Za sladico odlična pehtranova potička iz baze.
Danes pa špageti s sirovo omako in solata.
Lp
ursiii
26. dec 2013 14:41
Mi bomo pa bolognjese omako z spageti jedli danes :)
karmyaljosa
26. dec 2013 15:34
Danes: jota (nedolžna, kakopak, me pa zanima, kako zgleda skoraj nedolžna)
da o piškotih ne govorim
lp
mzm
26. dec 2013 15:57
Danes::
Krilca na krompirju.
ežoj
26. dec 2013 18:22
Tole je za vzeti z malo (ali veliko) humorja: Drugič, ko se junija povabim na krvavice, mi ne more nihče več reči, da se v toplem vremenu ne delajo. Če jih pripravijo v Karibih, mejdun, bi se dalo v SLO tudi.
Krvavico je mojster narezan na kolute in te z vseh strani popekel, da so bile hrustljave, a kremaste v sredini. Brez cimeta in klinčkov in z rižem je bil škrt. Tostonesi za zraven. Mislim da itak cel svet ve, da obožujem krvavice. Pijača: Mojito.
Moja glavna jed, tale riba (pink kožica in belo meso,) panirana je bila samo z notranje strani in kosti odstranjene tako mojstrsko, da ne vem, če sem mogoče našla dve koščici. Balansirala se je na malo krompirjevega pireja, čez pa neka salsa z avokadi. Pojedla tako hitro, da nisem imela časa za prehudo analizo.
Vanja
26. dec 2013 18:33
Danes: konjski zrezki z zelenjavno omako, skutni kruhovi cmoki, radič z jajci
breskva
26. dec 2013 18:36
Vanja, lepo te je brati!
naor
26. dec 2013 19:10
Ostanki od včeraj
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Lazanja iz palačink