25. dec 2013 15:50
Božična sreda:
Juhica iz govejega repka; nadevana in pečena purica, mlinci, prebranac; mešana solata; pecivoo,
Pozdravček!
25. dec 2013 15:50
Božična sreda:
Juhica iz govejega repka; nadevana in pečena purica, mlinci, prebranac; mešana solata; pecivoo,
Pozdravček!
25. dec 2013 16:00
Danes pri meni: atipično božično kosilo:
ežoj
25. dec 2013 16:51
Pri meni pa tipično božično kosilo
(pommes frites, s česnom nadevana sv. ribica), zeljnata solata, teran
lp
mzm
25. dec 2013 17:11
Pri nas goveja juha z rezanci, telečji file s stopljenim sirom potresen z orehi, brokoli in brstični ohrovt, pražen krompir, zeljna solata, jagodna pita, sladki muškat
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
25. dec 2013 17:54
Juha, piščančje bedre v grahovi omaki, testenine, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
25. dec 2013 18:50
Danes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, piščančji zrezki, solata, jagodni puding, preliv čokolade in smetane
breskva
25. dec 2013 19:05
Polnena svinjska rebra in pecen krompir, solatka...... Za sladico pa mamine HURMASICE
MissLady
25. dec 2013 19:17
Za kosilo: juha iz buče s krutoni, krvavica, tenstan krompir, radič v solati, za sladico Nutelina zvezda, ki je bila bolj orehovo- čokoladna. Ta zvezda se je pri nas prijela, spet jo bo treba speči. Zelo hitro izginja s pladnja.
Katrca11
26. dec 2013 6:53
ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni: atipično božično kosilo: http://www.youtube.com/watch?v=zP9qZDaosIs
|
26. dec 2013 8:29
MBrando, še veliko kulinaričnih užitkov v novem letu!
Danes bo spet goveja župca, pečena vratina, krompir, zelena solata s fižolom, piškoti. Ne vem, če bo dovolj prostora za vse.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Bučke s sirom