20. dec 2013 17:52
Mi danes paradižnikova omaka ( dodatek gamberov) in metuljčki, mešana solata....slika sledi
Ežoj, upam, da ti Božiček prinese se bo tudi na hrani poznalo...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
20. dec 2013 17:52
Mi danes paradižnikova omaka ( dodatek gamberov) in metuljčki, mešana solata....slika sledi
Ežoj, upam, da ti Božiček prinese se bo tudi na hrani poznalo...
20. dec 2013 19:05
limnol je napisal/a: |
Ne bi šla v detajle - ampak hoferjeve ribje konzerve (ohne haut, ohne graeten, ohne zwiebel) so veliko bolj polne rib kot delamarisove ali eva sardine. Je za poskusit, meni gredo zelo dobro po grlu, včasih tudi za kosilo. |
Vidim, da si me prehitela. Res so take, tako tele, brez kože itd, samo meso, komaj za malo olja ostane prostor, pa čili na dnu, no, imajo tudi one brez dodatkov pa ene z dodatkom člimone. ...Dobre so tudi skuše, velja poskusiti.
Danes pri nas za kosilo: petku ustrezno, malo tu, malo tam, še v eni mesnici so mi prinesli v degustacijo eno rezino pravkar kuhane mesenke in dva koščka jetrnice. Je treba ugibati lokacijo? Obe njam, res. Itak. Kot vedno.
rimljanka
20. dec 2013 19:06
Danes: zarebrnice, čevapčiči, pečen krompir, solata
breskva
20. dec 2013 20:57
Juha, testenine s polenovko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
20. dec 2013 22:20
Danes slasten, hudo pikanten piščančji kari iz baze, riž.
Jutri pa rižot s paradižnikom in solata.
Lp
ursiii
21. dec 2013 13:33
Juha, telečji paprikaš, riž, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
21. dec 2013 14:01
Danes: porova juha, krompir z blitvo.
Jutri: goveji golaž, polenta, solata
21. dec 2013 14:09
Danes: goveja juha, maso z juhe, sestavljena solata: motovilec, radič, kuhan krompir v rezinah, ter ocvirkova potica. Nekateri čokoladna torta (iz slaščičarne Berzo). in seveda kavica.
mamka
21. dec 2013 14:59
Danes goveja juha z vlivanci, piščančji fileji s sirom, pire krompir, bučke v omaki, mešana solata.
21. dec 2013 15:15
Sobota:
V siru skrita pečena vratovina;
dušeno sladko zelje,
zabeljen krompir v kosih,
korenček, zelena in cvetača
na solato
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene gobe
Angleški kolač