2. nov 2013 19:57
Na tržnici so se mi zasmilili: dva majhna jajčevca, dve miniaturni papriki in dva skoraj zelena paradižnika, pa ne morem domov brez njih, no
rdeča pesa v solati, refošk
lp
mzm
2. nov 2013 19:57
Na tržnici so se mi zasmilili: dva majhna jajčevca, dve miniaturni papriki in dva skoraj zelena paradižnika, pa ne morem domov brez njih, no
rdeča pesa v solati, refošk
lp
mzm
2. nov 2013 20:12
Danes: skutini žličniki, keksi s pomarančo in ricotto
breskva
3. nov 2013 7:27
Pri nas včeraj čufti s pire krompirjem, za večerjo pa smo spekli kostanj (mošta je zmanjkalo, zato je bil za zraven domač jabolčni sok).
Danes bodo PZ testenine s sirovo omako.
ela113
3. nov 2013 14:48
Mi pa včeraj za kosilo omaka iz svežega paradižnika, ki zori v kleti, testenine, radič in zelje z malo krompirja
danes goveja juha, pohani puranji zrezki (Rikov recept) in krompirjevi ocvrtki, solata pa ena kot včeraj, druga pa črna redlev s kislo smetano,
tudi pri nas pečen kostanj za večerjo- včeraj in danes.
tabu
3. nov 2013 15:10
Zelenjavna juha, zrezek po dijonsko, ohrovtove krpice, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
3. nov 2013 16:53
Danes:
uf, enkrat vam bom mogel povedat, kako se naredijo tiste rjave črte!
ežoj
3. nov 2013 17:07
Babka1951, ni bil Ankaran.... se nimaš kaj bati. ... uživajta...
Danes kokošje goveja juha z vlivanci, pražen krompir, naravni zrezki, motovilec in zeljna solata z jajčkom in fižolom.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
3. nov 2013 17:17
Včeraj: pleskavica v lepinji v Samoboru.
Danes: goveja juha z rezanci in korenčkom, pražen krompir, karfijola, pečena vratovina, zelena solata.
Balenka
3. nov 2013 18:48
Danes juha z domačimi rezanci,mesna rulada z špinačo,feta sirom,čebulo in papriko,krompir,tenstana špinača in obrnjeno limonino pecivo iz mandljeve moke in polente.
Vrtejbenka
3. nov 2013 18:55
Petek: mineštra iz stročnic iz skrinje, sladek narastek iz prosene kaše, kompot.
Včeraj pri tašči: goveja juha, pečen krompir s korenčkom, svinjski zrezki v naravni omaki, radič s paradižnikom in koruzo.
Danes: ostanek mineštre in goveje juhe, pečen krompir (je pač dober, ni problem dva dni zapovrstjo), pečen lososov kremenatlc (ne file, ampak odrezan podolgem s kostjo, zdajle se ne morem spomnit, kako se lepše reče), kitajsko zelje z radičem in paradižnikom. Tako sva se najedla lososa, da ga imava dovolj za nekaj mesecev.
Jutri: bogve , grem malo brskat za idejam ...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Moj domači kruh