1. nov 2013 9:03
Praznično dobro, čeprav ne čisto po pravilih: štajerska kisla juha (iz nogic), endivija z vročim krompirjem in bučnim oljem, gratinirane palačinke z orehi. Uf, spet nam bo špeh rasel.
Sonja
1. nov 2013 9:03
Praznično dobro, čeprav ne čisto po pravilih: štajerska kisla juha (iz nogic), endivija z vročim krompirjem in bučnim oljem, gratinirane palačinke z orehi. Uf, spet nam bo špeh rasel.
Sonja
1. nov 2013 10:01
limnol je napisal/a: |
Uf, spet nam bo špeh rasel.
|
Ne sekiri se! Resno premišljujem, če špeh po petdesetem ne raste že sam od lufta .
lp
P.s. Ups! Da ne bom samo smetila: krompirjevi svaljki, piščančje prsi v smetanovi omaki s kančkom žajblja (jaz ga , ostali so pa navdušeni), endivija s fižolom, orehovo-čokoladna potica (kakšen luft, a!?)
cervus
1. nov 2013 10:23
Hja, da bo za uverturo še goveja juha z ulitimi nudlci, se pa razume samo po sebi, kajne?
lp
cervus
1. nov 2013 12:13
včeraj je bil delovni dan, zato je bilo zgodnje kosilo ali malica sirov burek, + jogurt
popoldansko pa moje najljubše makaron flajš
danes kuham še za tašo in tasta: goveja juha z domačimi nudelčki, gobova juha, brancin pečen v pečici, krompir in endivja z radičem ter kristalka. za sladico po defoltu kavica.
1. nov 2013 12:39
Zdravo. Jaz pečem kruh z koščki klobase potem pa gre v pečico piščanec na flaši (z vinom). Do sedaj sem prakticirala pivo, danes pa sprobam še z vinom
Evo eno od prejšnjih slikic piščanca
Ingica76
1. nov 2013 15:24
kosilo pri naših: kurja juhica z rižem, skupaj v pečici pečeni kosi piščanca, krompir in še letošnja paprika, to je to
včeraj za malico pa zelo dobra krompirjeva pita (iz trg. centra)
majaos
1. nov 2013 15:46
Ingica, dobrodošla na tale forum, pa bolj pogosto se lahko oglasiš. Glede tvoje peke: ne zdi se mi, da je kombinacija vino in krompir, zmagovita. Kajti vino vsebuje kislino, krompir s kislino, saj veš, noče se skuhat ( spečt ) tako da bi bil res mehak. Boljše se drži piva.
Pri meni danes:
ežoj
1. nov 2013 15:58
Umatr, ežoj na marjetice in zeleno travo polaga oni feferon....pa krožnik s čebulnim vzorcem........olala
lp
cervus
1. nov 2013 16:45
elaphus je napisal/a: |
Resno premišljujem, če špeh po petdesetem ne raste že sam od lufta . lp P.s. Ups! Da ne bom samo smetila: krompirjevi svaljki, piščančje prsi v smetanovi omaki s kančkom žajblja (jaz ga , ostali so pa navdušeni), endivija s fižolom, orehovo-čokoladna potica (kakšen luft, a!?) |
Danes (in včeraj): segedin
mandarine, palačinke
lp
mzm
1. nov 2013 19:09
Danes: njoki, šampinjoni in grah v omaki, zelena solata, puding s kokosom
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike