1. okt 2013 18:34
Lep krožnik Ežoj, to je moje amatersko mnenje. Popoln obrok, kar pravzaprav je namen pripravljanja hrane. Ne rečem pa, da mi kuharske umetnije Binetovega kova ne dopadejo.
Miško pogrešam, kje si?
naor
1. okt 2013 18:34
Lep krožnik Ežoj, to je moje amatersko mnenje. Popoln obrok, kar pravzaprav je namen pripravljanja hrane. Ne rečem pa, da mi kuharske umetnije Binetovega kova ne dopadejo.
Miško pogrešam, kje si?
naor
1. okt 2013 19:15
Danes: čevapčiči, pečen krompir, prepražena čičerika, paradižnik in paprika v solati
breskva
1. okt 2013 19:53
Danes za kosilo ena zelenjavna čorbica z malo faširanega mesa in štrudelj (skuta in jabolka )
ko sem prišla iz gozda, si je pa mož zaželel še večerjo
jurčki z jajci in domači kruh
babka1951
1. okt 2013 20:50
naor je napisal/a: |
Miško pogrešam, kje si?
naor |
ona si je pa letos kupila bundalke, kar naj bi bilo nekaj kot zimske kopalke in je zdaj na morju. Me prav zanima, če je res ne zebe v njih, ko rito namaka .
Pri nas kosila ni bilo tazaresnega, smo kar kajzerce, paradižnik, sir, papriko, salamo jedli, pa še to se nam ni preveč luštalo po opravilu, ki bi mu ob normalni letini rekli trgatev. Po letošnji toči je pa to vse skupaj "enagrdabeseda".
Ognjič
1. okt 2013 22:33
naor je napisal/a: |
Miško pogrešam.
|
Tudi jaz, draga naor...
Se pa tolažim, da je vsega lepega enkrat konec...
Ognjiči, draga, kar se pa kopalk in avtomobila tiče, polagam na srce:
še po avtu - če odpove,
važno, da si se še tudi letos uspela "spraviti" v kopalke izpred let...
Včeraj pri nas - za predjed - juha od nedeljskega kosila - makaronflajš, solata endivija. Za sladico: tortica v lončku, iz mikrowelle...malce prirejena - izboljšana...
Danes: krompirjev golaž... ( majaos - sem bila prijetno ob tvojem današnjem jedilniku ).
Johanna
1. okt 2013 22:40
A veš Ognjiček, moj sosed je bil letos tako žalosten in razočaran, da ni mogel nekaj časa sploh govoriti, trgatev so pa mimogrede opravili. Sicer smo vsako leto skupaj obirali, se poveselili, kaj dobrega pojedli, zapeli. Upajmo, da bo ob letu osorej spet lepo.
Vesela za Miško, upam, da uživa, po moje kar, ker hude vročine ne ceni preveč.
naor
2. okt 2013 5:35
goveja juha za rezanci in govedino, pečen krompirček, pečene ribe platice, paradižnikova solata
Balenka
2. okt 2013 8:16
Včeraj na naši mizi nekaj z vrta in nekaj iz gozda)))
Dolores
2. okt 2013 8:23
Včeraj je bila boranja z mesom in puding.
Danes bodo jurčki z jajcem in solata. Pa cca 200 kg paprik imamo za spečt.....mož je že zakuril žar
ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Zvezdice alla Alfredo