Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

123percic  

član od: 13.10.2011

sporočila: 2

30. sep 2013 21:20

Hvala ti rimljanka a to sem tudi jaz najdla. Zanima me prav obara se mi zdi da notri bre kopun nisem pa sigurna.

123percic

zoyaa  

član od: 1.8.2011

sporočila: 88

1. okt 2013 6:44

Danes bodo pa polnjene paprike in pire krompir..pa še kakšna pohana marela...Čeprav so nekaj potemnele čez noč :(

zoyaa*

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

1. okt 2013 7:42

Sobota:
- Tinstan krompir 
- domača paradižnikovo zelenjavna omakica s puranjimi trakci
- jajčna zrolana omljetika z vratovino zrolano v njej
- mešana soljat 

Nedelja:
-  perutnički (flieger alarm)
- kuhana cvetača z dodatkom olifca
. domača paradižnikova juhica

Ponedeljek:
- kuhana cvetača z dodatkom masla
- pečen mix tetke skute, Bohinjčka s koščki vratovine in slanine ter različnimi začimbami
- popečeni domač jajčevec
- mešana solajt

Danes:
- paradižnikova juhica (domača. ITAK)
- riŽi biŽi z ogromno grana, puranjimi trakci, korenčkom-
- kuhana cvetača z maslom
- mešanaaaaaa fiiiiiinaaaaa zeleeeeeeena nežna soljatka
- VELIK NJAMSI

Jutri
- Gratinirane testenine s primešanim faširanim in puranjim mesekom
- solataaaaa...zelena bo kar!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

TATJANA KRAJNC  

član od: 7.7.2004

sporočila: 65

1. okt 2013 11:26

včeraj boranja, danes mavrahi v omaki in polenta

lp, tatjana

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

1. okt 2013 11:44

Danes imam že kuhano boranijo, bila je noč brez spanja, pa kuharska evforija vsenaokoli. Kasneje še pire krompir.

Za posladek pa lepe, črne fige. In dolg sprehod po

Tudi vam želim en lep dan!

naor

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8900

1. okt 2013 14:43

TOREK:   

Piščančja juhica z domačimi rezanci; krompirjevi njoki, piščančji paprikaš; zelena solata:

Pozdravček!

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

1. okt 2013 15:19

Danes:

sploh ne vem, koko bi se reklo temu krožniku, morda " afn guncen " ( bine pa v jok, če bi videl ). Pa na sploh je zanimivo, kakšna je povezava hrane in vesolja, posebej take kombinacije kot je danes: ribe vino in grozdje. Celo vesolje se koncentrira na tebe in obrnuto. Pol se nekje zaveš, da je pravzaprav ves univerzum en sam veliki fizikalni laboratorij, kjer vse prekipeva od dogotkov, velikost človeka pa je v tem, da to vse dojame, se pravi ne razume, vsaj dojame. Slaba stran vsega tega, je, da je veliko ljudi nesrečnih, ker se tega le megleno zavedajo in so šli študirat kaj drugega ( magar naravoslovnega ), in živijo potem v fizikalnem svetu, ki ga razumejo le deloma. Pravzaprav so družboslovci na boljšem: oni se sploh ne zavedajo sveta okoli nas in so srečni v svojem omejenem svetu.......... ah, pustimo, naj mi bo dovoljeno še da posebej pozdravim našo novopečeno ( skor ) fizičarko: dobrodošla v veliki fizikalni laboratorij, ki mu rečemo naš univerzum.

ežoj

tanjaj  

član od: 15.6.2007

sporočila: 918

1. okt 2013 15:22

Za bolnika danes piščančja juhca, zame še sveži jurčki z jajcem!

tanjaj

ursiii  

član od: 19.1.2011

sporočila: 543

1. okt 2013 17:54

Danes špageti z paradižnikovo omakico, pa še jo je ostalo tako da jutri sledi kar ponovitev. Zraven tudi okisane kumare.

Lp

ursiii

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

1. okt 2013 18:11

... kuha se krompirjev golaž 

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti