30. sep 2013 21:20
Hvala ti rimljanka a to sem tudi jaz najdla. Zanima me prav obara se mi zdi da notri bre kopun nisem pa sigurna.
123percic
30. sep 2013 21:20
Hvala ti rimljanka a to sem tudi jaz najdla. Zanima me prav obara se mi zdi da notri bre kopun nisem pa sigurna.
123percic
1. okt 2013 6:44
Danes bodo pa polnjene paprike in pire krompir..pa še kakšna pohana marela...Čeprav so nekaj potemnele čez noč :(
zoyaa*
1. okt 2013 7:42
Sobota:
- Tinstan krompir
- domača paradižnikovo zelenjavna omakica s puranjimi trakci
- jajčna zrolana omljetika z vratovino zrolano v njej
- mešana soljat
Nedelja:
- 2 perutnički (flieger alarm)
- kuhana cvetača z dodatkom olifca
. domača paradižnikova juhica
Ponedeljek:
- kuhana cvetača z dodatkom masla
- pečen mix tetke skute, Bohinjčka s koščki vratovine in slanine ter različnimi začimbami
- popečeni domač jajčevec
- mešana solajt
Danes:
- paradižnikova juhica (domača. ITAK)
- riŽi biŽi z ogromno grana, puranjimi trakci, korenčkom-
- kuhana cvetača z maslom
- mešanaaaaaa fiiiiiinaaaaa zeleeeeeeena nežna soljatka
- VELIK NJAMSI
Jutri
- Gratinirane testenine s primešanim faširanim in puranjim mesekom
- solataaaaa...zelena bo kar!
1. okt 2013 11:26
včeraj boranja, danes mavrahi v omaki in polenta
lp, tatjana
1. okt 2013 11:44
Danes imam že kuhano boranijo, bila je noč brez spanja, pa kuharska evforija vsenaokoli. Kasneje še pire krompir.
Za posladek pa lepe, črne fige. In dolg sprehod po
Tudi vam želim en lep dan!
naor
1. okt 2013 14:43
TOREK:
Piščančja juhica z domačimi rezanci; krompirjevi njoki, piščančji paprikaš; zelena solata:
Pozdravček!
1. okt 2013 15:19
Danes:
sploh ne vem, koko bi se reklo temu krožniku, morda " afn guncen " ( bine pa v jok, če bi videl ). Pa na sploh je zanimivo, kakšna je povezava hrane in vesolja, posebej take kombinacije kot je danes: ribe vino in grozdje. Celo vesolje se koncentrira na tebe in obrnuto. Pol se nekje zaveš, da je pravzaprav ves univerzum en sam veliki fizikalni laboratorij, kjer vse prekipeva od dogotkov, velikost človeka pa je v tem, da to vse dojame, se pravi ne razume, vsaj dojame. Slaba stran vsega tega, je, da je veliko ljudi nesrečnih, ker se tega le megleno zavedajo in so šli študirat kaj drugega ( magar naravoslovnega ), in živijo potem v fizikalnem svetu, ki ga razumejo le deloma. Pravzaprav so družboslovci na boljšem: oni se sploh ne zavedajo sveta okoli nas in so srečni v svojem omejenem svetu.......... ah, pustimo, naj mi bo dovoljeno še da posebej pozdravim našo novopečeno ( skor ) fizičarko: dobrodošla v veliki fizikalni laboratorij, ki mu rečemo naš univerzum.
ežoj
1. okt 2013 15:22
Za bolnika danes piščančja juhca, zame še sveži jurčki z jajcem!
tanjaj
1. okt 2013 17:54
Danes špageti z paradižnikovo omakico, pa še jo je ostalo tako da jutri sledi kar ponovitev. Zraven tudi okisane kumare.
Lp
ursiii
1. okt 2013 18:11
... kuha se krompirjev golaž
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Bolj enostavno in poceni ne gre