27. sep 2013 14:09
Mesno zelenjavna enolončnica z žličniki, krofi.
Lp
tonsk
27. sep 2013 14:09
Mesno zelenjavna enolončnica z žličniki, krofi.
Lp
tonsk
27. sep 2013 14:24
MBrando-- doooobra jutranja varianta!!!! Wiiiii. Seveda, pri meni, brez cigarete. Drugo vse pa špica!!! Tak, prav popotniško Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 26. 2013 20:49 |
MBrando, hvala za vse tvoje vesele navdihe, še čisto malo mi manjka, da bom tudi jaz, zadnji dim ugasnila
babka1951
27. sep 2013 15:08
Danes pri meni ramen juha:
ma ni se hecam , ( recimo ) juha po moje, jaz pa nikjer ne najdem paličic ( unih, za jest ). Japonci pa v jok.
ežoj
27. sep 2013 15:49
ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni ramen juha: ma ni se hecam , ( recimo ) juha po moje, jaz pa nikjer ne najdem paličic ( unih, za jest ). Japonci pa v jok.
|
ežoj, ta tvoja remen juha, je enkratna, sem hotela mal to preštudirat, pa mi ne rata, tolk hudo je, da se bom kar na tvojem ramenu izjokala, hecam se...trdno verjamem, je kuharija, ki je nam na kožo pisana
babka1951
27. sep 2013 16:13
pečen piščanec, solata krompir -zelje
majaos
27. sep 2013 17:27
PETEK:
Kljub namenu, da oglasim: "Sanitarna inšpekcija kuhinjo zaprla", vseeno so padla brzinska pražena jetrca, kruh in mešana solata:
Pozdravček!
27. sep 2013 18:23
Juha, oslič v pivskem testu, kuhan brstični ohrovt, krompirjeva solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
27. sep 2013 19:05
Danes: hrustljav piščanec, kuhana koleraba, stročji fižol v solati
breskva
27. sep 2013 19:07
Po 3 urnem nabiranju gob in kostanja sem zase in otroka pripravila gobjo rižoto s piščancem, zraven domačo rdečo peso. Mož pa je prišel kasneje in je dobil dušeno prvo kislo zelje, pečenico in kruh.
Sladica jagodna pita.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
28. sep 2013 13:09
SOBOTA:
Zelenjavna juhica; dušeno kislo zelje, matevž, pečenice:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom