26. sep 2013 5:52
ultranova je napisal/a: |
Zelo rada prebiram in pobiram ideje za kosilo.Vendar Trixi,po moje se kar prevečkrat izgubiš v tej temi
|
Nič nič, kar pusti ti madam TRIXI. Čisto ok piše, KAJTI ČE SE ONA IZGUBLJA v tej temi, kam šele jaz pol padem!?!?! Pol je meni samo še pomoč da se pokliče GRS
Torek:
-RIžek po kitajsko ali azijsko ali kaj že iz baze z činken narezane vratovine, slanine ter ogromno čebule
(http://www.kulinarika.net/recepti/13447/priloge/prazen- )
- 2 skutina žličnika od ponedeljka
- solatka kot se šika
Sreda:
Vabilo na družinsko kosilce. Via Tinje sem se odpravil z mojo drugo zlato mamo ter mojo sorodno dušo, katera mi je v zadnjem mesecu ali dveh TOLIKO doprinesla pri mojem boju z vedno manj obremenjujočo boleznojo, da mu vsak dan porečem, naj mi račun pošlje kar po pošit
- Domači HR.mlinci iz Trešnjavke (mater sem rad tam. Ponudba, nasmehi branjevk, pokušanje, mesarije, ribarnice, gužva....muaaa)
- gobji paprikaš z sveže nabranimi Pohorje gobicami
- domača solatka iz vseh vetrov (BOŽANSKA. Problem!!! Tako obožujem solate, da sem pojedel vse kar so drugi pustili in nato ni bilo prostora da pojem tisti že ITAK MIŠKIN obrok. Not good for my weight gain, REALLY NOT GOOD)
- Makedonska dobrota od
- včeraj zjutraj pečeno EASY BIZY pecivo za moje bližje. (sam sem si prinesel četrt pladnja domov, saj nikoli po kosilu ne jem sladice. Jo pa imam sedaj za par dni. Za ob tetki skuti, čaju ter mandljevem maslu)
http://www.kulinarika.net/recepti/14811/sladice/jogurto
Danes:
- Ostanek azijskega "al kaj že " rižeka od torka
- pirin narastek (z wf jagodnim prelivom)
- sveže narezana zelenjava....
Jutri:
- Polenta ali mrbit krompir v kosih?!?! Se odločim!
- zelenjavna domača omaka (praznimo zadnje povrtnine. Mmmmljask)
- puranji trakovi
- paradižnikovo-radičeva soljatka.
- olife so itak vedno zraven
- vložen domač feferon pa vsak drugi dan
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---