21. sep 2013 19:45
Mi pa danes pizzo v Portorožu. Tako neokusne pice pa že dolgo nisem jedla
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
21. sep 2013 19:45
Mi pa danes pizzo v Portorožu. Tako neokusne pice pa že dolgo nisem jedla
21. sep 2013 19:49
Danes: govedina v čebulni omaki, polnozrnati makaroni, kitajsko zelje v solati s fižolom
breskva
21. sep 2013 20:41
Juha, pohani zrezki, čičerika s porom, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
21. sep 2013 20:50
SOBOTA:
Kurja juhica z ribano kašico; dušen riž, goveji zrezek v korenčkovi omaki; zelena solata:
Pozdravček!
22. sep 2013 6:20
Petek:
-Durum špageteki (pokapljani z olifcem)
- tunino/faširana/zelenjavna omaka (BOŽANSKO USPELA)
- mešana soljatka (endivja,paradižnik,kumare....)
- olive, feferoni...
Sobota:
- Mlad kuhan krompirčič s HUDIČEVIM OLIFCEM in ogromno domačega peteršilja
- gosta homemade paradižnikova omaka z različno zelenjavo, govedino in ostanki tune iz konzerve od petka
- super soljatka (kristalka, kumare, paradižnik....)
- nonšalantno porečem--> ZENF!, olife, feferoni
Danes:
V gosteh pri starših in v družbi še enih povabljencev "vračamo vabilo v Rače pred 3 tedni" gospe Anice in Mirkota ( si že pojem http://www.youtube.com/watch?v=DfzbVTQE3iw )
Uff, uff nas bo danes FULL HOUSE. Našemu MICOTU , se bo čisto.
Po programu:
- Zbor ob 10.00
- Frontalni napad gozda
- Izplen gob ( ob tem nam bo v glavi sviralo http://www.youtube.com/watch?v=PH89OtPhEk0 )
- Me,myself and maman pred štedilnik
- GOBOVA POHORSKA JUHA z AJDOVIMI ŽGANCI
- orehovo/smetanova rolada (za moje in goste. Jaz sladic po kosilu nikoli ne jem, tako da romata 2 kosa z mano. Bo zvečer pasalo ali pa jutri ob čaju)
Jutri:
- zdrobovi žličniki
- domača paradižnikova omaka s puranjim mesekom
- soljatka
22. sep 2013 7:00
Sendvič na vrhu Učke, za sladico pa fenomenalen razgled na vse strani
Ninja24
22. sep 2013 10:33
MBrando, tudi sama imam božanske spomine na gobovo juho z ajdovimi žganci v gostišču Smogavc....
Danes goveja juha z rezanci, pečen krompir, pečen kosi piščanca, telečji kare, zeljna solata in zelena solata
22. sep 2013 11:23
Danes za kosilo: čemaževa juha, v pečici pečene nadevane piščančje bedrce zraven pečem hokaido bučko,korenček. papriko in krompir zraven še skledo solate , sladica pa je babičina dobrota in kavica
dolenc52
22. sep 2013 13:29
NEDELJA:
Kurja juhica (od včeraj); pečena sv. rebrca, stročji fižol s korenčkom; zelena solata; bučnica:
Pozdravček!
22. sep 2013 14:35
Pri nas danes goveja juha, zabeljen stročji fižol, pire, pečene piščančje krače, solata iz zelja in radiča,
fižol preklar smo letos jedli prvič, nikakor ni hotel prej kaj nareedit, no je pa zdaj toliko boljši
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi