20. sep 2013 15:10
Danes: piščančja nabodala, rdeča špic paprika pečena, dalmatinska blitva s krompirjem in paradižnikova solata z baziliko, čebulo, papriko.
mamka
20. sep 2013 15:10
Danes: piščančja nabodala, rdeča špic paprika pečena, dalmatinska blitva s krompirjem in paradižnikova solata z baziliko, čebulo, papriko.
mamka
20. sep 2013 15:33
Kaj drugega kot slivovi cmoki- je že tak čas, tokrat iz krompirjevega testa, zraven hruškov kompot in prej korenjeva juha.
tabu
20. sep 2013 17:14
Pri nas pa nekateri kot tburgar, slivove cmoke, drugi pa svinjski kare in krompir (skupaj pečeno v pečici) in zeljnata solata. Sem upala na kaj gobjega (vsaj omaka), pa nisem nič našla.
JJ
20. sep 2013 19:07
Danes: svinjina v zelenjavni omaki, zdrobovi žličniki in paradižnik in paprika v solati
breskva
20. sep 2013 20:00
Sem začetnica, ampak moram rečt, da sem čisto navdušena nad spletno stranjo. Ideja je pa enkratna in malo pokukaš pa se spomniš kaj vse lahko narediš...
Vse pohvale uredniku in pa seveda vsem, ki dajete svoje ideje in recepte ...
Claire
20. sep 2013 20:32
Po dolgem času: vampi po tržaško, krompir v kosih in zelena solata s fižolom.
Sonja
20. sep 2013 20:36
DRRRIIIIINNNGGGG DRRRIIINNNGGGG ...
(ežoj se ne javi, da ni spet Beti v špilu)
Danes in včeraj: pirina mineštra (nedolžna )
solata iz ostankov bučk, paprik, kumar, čebule, oliv ...
Me veseli, Claire, da si se po treh letih opogumila
Tudi nam lahko tvoj jedilnik da idejo
lp
mzm
20. sep 2013 20:38
Čebulna juha, postrv, maslen krompir, jajčevec po tržaško, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
21. sep 2013 18:39
Pred včerajšnjim: prbranec, včeraj: marinirana riba, danes kostna juha in kostni mozeg:
napisala proxima ( v eni drugi temi ), da je sedaj ( jesen ) čas za take jedi, pa evo. Zraven so vidne sestavine za jutrišnje kosilo, kuhano bo ( verjetno ) danes.
Vino na sliki je darilo ( ne, ne, ni od beti, ena druga obiskovalka ga je prinesla ).
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2013 18:42
21. sep 2013 19:11
goveja juhica iz skrinje, z vlivanci, pečen kozliček, tenstan krompir, mešana solata
jutri pa verjetno paradižnikova juha ter še kaj zraven
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Brownie z marelicami