8. jul 2013 19:23
Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, zelena solata
breskva
8. jul 2013 19:23
Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, zelena solata
breskva
8. jul 2013 19:32
ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni: ma ne, ni posladek, za posladek je pivo. A, če se mi je zmešalo? Ja, kakšno pa je to vprašanje, upam, da ni ( se mi zmešalo ), enostavno mi ni nič pasalo bolj tehtnega, sicer itak nimam ne vem kaj za počet, jamranje, jamranje..........
|
A to na vrhu je pa una tanova diabetična smetana???
jade
8. jul 2013 20:17
Danes je bilo še nekaj včerajšnjega darila (mimogrede, z največjim veseljem brskam po zaprašenih rečeh, pa naj bo to v kleti, na podstrešju...) in malo več sladoleda
lp
mzm
8. jul 2013 21:27
Paradižnikova juha (hvala MBrando za idejo), mesni polpeti, kruhov narastek, kumarična omaka, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
8. jul 2013 22:36
testenine z domačim brokolijem, bučkami in kodrolistnatim ohrovtom mmm pa to je nekaj najboljšega :)
testeninca
9. jul 2013 6:16
mojezlato je napisal/a: |
Paradižnikova juha (hvala MBrando za idejo), mesni polpeti, kruhov narastek, kumarična omaka, solata.
|
9. jul 2013 14:29
Danes pa vlagam kumarice in se mi nič ne da kuhat, pa vendar moram. Čisto zagotovo ena velika skleda solate, ki sem jo dobila, pa zelenjavni riž, pa malo piščanca in svinjine v omaki. Za posladek pa sladoled. Pa morda še tudi jaz naredim paradižnikovo juho....
Moram malo pocrkljati moža, ki je bil včeraj več ali manj lačen 16 ur v službi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. jul 2013 15:36
Jaz pa se prav dolžno počutim, ker se naslajam ob vaših slikcah, od mene pa nič zdaj se bom poskušala malo oddolžiti. Tole je od prejšnjega tedna: falafel, zelenjava in omaka ter lepinje:
Včeraj pa nekaj takega (to je bilo za moža, ostali smo imeli samo "pohančke", tenstan krompir in zeleno solato):
JJ
9. jul 2013 17:03
danes golaž, polenta, zelena solata s korenčkom, (kuhala sestra, da ne bo pomote:)
včeraj pečen krompir s špehom, solata
majaos
9. jul 2013 17:26
jade je napisal/a: |
A to na vrhu je pa una tanova diabetična smetana???
|
Seveda, jade, tista na kateri piše PELD ( polietilen low density ) mi je najljubša
Pri meni danes:
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Caprese solata s popečenimi svaljki