3. nov 2006 13:20
O hvala Lidija. jade
3. nov 2006 13:20
O hvala Lidija. jade
3. nov 2006 13:26
Jade, ta zadeva super paše tudi zraven govejih zrezkov v omaki! Pri nas danes porova juha, pečeni fileji lista, krompir, solata fresh
3. nov 2006 18:52
danes: predjed: paradižnik, mocarela, bivolji sir, schwarzwaldska šunka, kruhki z baziliko v oljčnem olju; potem: mlinci, dušeno rdeče zelje, pečena jabolka , kutine in izabela s kuhanimi kostanji, začinjeni puranji zrezki, ; posladek: pečena jabolka z brusnicami in smetano (sem imela prijateljice na rojstnodnevnem kosiilu, z malo zamude) rimljanka
3. nov 2006 19:57
Špargljeva juha, ocvrti kaneloni, zelenjavna ponev, tiramisu. lp Anamarija
3. nov 2006 19:59
Pri nas bo jutri: goveja juhica z domačimi rezanci, krompirjevi svaljki preliti s prepraženimi drobtinami, pečena piščančja bedrica ter prepečena govedina iz juhe, zraven bomo imeli veliko skledo mešane solate. Sladico bom izmislila čez noč. Pozdravček!
3. nov 2006 20:25
jutri: paradajz juha prženi šaran krumpir salata zebrino pecivo Lidija...
3. nov 2006 20:53
Pri nas bodo kar sendviči, ker selimo taščo. LP! fakin712
3. nov 2006 21:37
taščo? A vzamete še mojo? Saj se hecam noooooooo . jade
3. nov 2006 22:46
pri nas je bila danes rižota z veliko zelenjave in malo manj mesa, pa redič z jajčkom. ANJA
4. nov 2006 10:38
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8225 , ocvrti sir, zelena solata. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton