21. okt 2018 13:30
Nedelja:
Goveje-kurja juhica (od včeraj), goveji zrezek v omaki, basmati riž na poru in grahu, endivija s krompirjem
Pozdravček
21. okt 2018 13:30
Nedelja:
Goveje-kurja juhica (od včeraj), goveji zrezek v omaki, basmati riž na poru in grahu, endivija s krompirjem
Pozdravček
21. okt 2018 17:07
Danes goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pečen krompir, mešana solata, redkev v solati
21. okt 2018 19:11
Včeraj in danes: vampi
lp
22. okt 2018 8:59
Mi smo včeraj jedli govejo juho z rezanci, pohanega zajčka, pražen krompir in zeljno solato s fižolom. Za posladek je bila orehova in rozinova potica, pa kavica in čvek...
22. okt 2018 18:08
Cez vikend je kuhal fant. V soboto je pripravil lazanjo, v nedeljo pa zelenjavno juho in za vsakega en strukelj.
Danes chilli con carne in riz.
22. okt 2018 18:33
Za kosilo: Tople kumare kot juha s popečenimi kruhovimi kockami, radičeva solata s krompirjem, klobasa za kuhanje in kruh - ker me ni bilo doma. Pa včasih naredim zaškarjan štrudelj. Bom poskusila pripeti fotko ene od variat.
Trenutno mi ne uspeva pri kosilih, na Zidu mi včasih rata.
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 22. okt 2018 18:33
22. okt 2018 19:15
Ne bom govorila o jedeh enega dne, ampak večih
bila je moja goveja juhica, ocvrla sem si gobe dežnikarice, spekla sem (ja, spet! in še bom) jabolčno pito.
Pri kolegici smo pekli na žaru, to je bilo slovo poletju in toplim dnem. Sladkali smo se pa s tiramisujem in jabolčnimi maffini
Danes pa mamin sveze pečen kruh in ribji namaz.
22. okt 2018 19:26
Danes za nas goveja juha z rezanci, ostanki pečenke od včeraj, pirini peresniki, zelena solata.
Hčerki sem nesla v bolnico piščančje koščke v omaki in peresnike.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22. okt 2018 19:32
22. okt 2018 19:27
V soboto sva šla na prazovanje rojstnega dneva in nisem kuhala
včeraj in danes enako, piščančja juhica, polovica pečenega piščanca, pečen krompir in radič v solati
22. okt 2018 21:33
Sobota: bujta repa
Včeraj: juha z rezanci, dunajski zrezki, filana (čebula, paprika, suhi jurčki) svinjska ribica, pire krompir, zelena solata
Danes: mlečna kostna juha, štefani pečenka, restani krompir, zelena solata....biskvit s skuto in jabolki
Jutri: sladko zelje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Mango cheesecake brez peke