18. okt 2018 16:11
Danes v studentskem domu:
svedri z omako (mleto meso, por, cebula, spinaca, koruza), rdeca pesa s feta sirom in solata
18. okt 2018 16:11
svedri z omako (mleto meso, por, cebula, spinaca, koruza), rdeca pesa s feta sirom in solata
18. okt 2018 17:44
Danes zdrobova juha (korenje, por, bučka, začimbe), testeninski kaneloni Barilla polnjeni z mletim mesom, začimbami, smetano, parmezanom..) v paradižnikovi omaki posuti z naribanim sirom, zelena solata z vrta...
Zase sem si skuhala zelenjavno mineštro iz leče, sladkega zelja, pora, paprike, krompirja, ....zelišč..(,meni super, doma je ne bi nihče jedel)....zraven kruh s chia semeni..
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. okt 2018 19:53
18. okt 2018 18:44
Danes narastek iz ajdovih širokih rezancev, mletega govejega mesa, prva polovica pekača, drugi del pa z piščančjim mesom, stročjega fižola, posula z parmezanom in zalila s smetano in tremi jajci, solata iz radiča in avokada. Jutri ajdovi skutini in orehovi štruklji, zelena solata, zelenjavna juha.
18. okt 2018 19:01
danes čufti, pire krompir in radič v solati
19. okt 2018 9:55
Mi pa danes segedin! In do z domačim kislim
zeljem. Je uspelo kisanje v kozarcih!
19. okt 2018 16:41
neke vrste paprikas, riz, brokoli, solata in rdeca pesa s feto
19. okt 2018 19:50
danes krompirjev golaž s hrenovko, kruh
20. okt 2018 11:23
Vceraj je bil piscancji paprikas in domaci siroki rezanci, solata.
Danes bodo testenine s pestom in piscancjim mesom, solata. Za jutri pa pripravljam sarme ala Riko, v pecici. Lep vikend vsem.
20. okt 2018 13:55
Sobota:
Pozdravček!
20. okt 2018 16:23
Včeraj smo imeli gobovo juho in palačinke.
Danes smo jedli na lokalni prireditvi, vsak po svoje...Luštno in prijetno na sončku...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 20. okt 2018 16:26
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Špargljeve blazinice