10. maj 2021 17:28
Špageti bolognese, ledenka s koruzo
10. maj 2021 17:28
Špageti bolognese, ledenka s koruzo
11. maj 2021 13:54
Torek:
Kisla repa s suhimi rebri, beli žganci
Pozdravček!
11. maj 2021 14:35
dragička, kar naprej gledam, če bo morski motiv jedilnega servisa...
Jedla bova pa nekaj pasulju podobnega.
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 11. maj 2021 14:36
11. maj 2021 16:38
Goveja juha s pirinimi rezanci, file orade, beluši, pomfri, meso po dunajsko, solata
11. maj 2021 17:16
Krasna kosila drage kulinaricarke! Johana, danes sem pa le pogledala recept za krompir a LA Jamie. No bila sem presenečena, ker ravno tega recepta nisem poznala, čeravno cenim njegovo kuhanje. Presenečena pa zato, ker ga je moja mama zelo pogosto tako pripravljala, pa jaz tudi, le rožmarina ravno ne maram preveč, sem ljubiteljica peteršilja in ga dam se v kompot, no hecam se!
11. maj 2021 20:22
naor je napisal/a: |
Krasna kosila drage kulinaricarke! Johana, danes sem pa le pogledala recept za krompir a LA Jamie. No bila sem presenečena, ker ravno tega recepta nisem poznala, čeravno cenim njegovo kuhanje. Presenečena pa zato, ker ga je moja mama zelo pogosto tako pripravljala, pa jaz tudi, le rožmarina ravno ne maram preveč, sem ljubiteljica peteršilja in ga dam se v kompot, no hecam se!
naor
|
Naor, ta pa je res supeeer, zunaj malo zapečen, notri pa mehak , pa še dam zraven.
Danes; na hitro, bila sva več, kot pet ur na njivi, vse posejala ,vse posadila, upam srčno, da ne bo zelo hudih nalivov
Domača jajčka z domačimi ocvirki
domač
kupljena višnjeva rezina
jagode
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 11. maj 2021 20:26
12. maj 2021 11:18
Danes, dobila v dar:
domača kisla repa
domače krvavice
pire
12. maj 2021 12:48
Sreda:
Korenčkova juhica; pišč. file v šampinjonovi omaki, basmati riž s korenčkom in grahom; rdeča pesa
Pozdravček!
12. maj 2021 18:17
Testenine s paradižnikovo omako, zame in za moža z dodatkom mlade čebule in skute, mlado zelje z berivko in rdečo peso.
12. maj 2021 20:22
Pašta fižol.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Fini mini Bamboloni