21. jun 2006 16:44
Sem šla gledat, kje je Lady_L, pa sem našla odgovor. Pa da še napišem: Danes: zeljna juha, piščančja rižota, paradižnikova solata. Sladica: jagodni kompot in sladoled Včeraj: mlad krompir, solata, sladoled Atina
21. jun 2006 16:44
Sem šla gledat, kje je Lady_L, pa sem našla odgovor. Pa da še napišem: Danes: zeljna juha, piščančja rižota, paradižnikova solata. Sladica: jagodni kompot in sladoled Včeraj: mlad krompir, solata, sladoled Atina
21. jun 2006 16:53
Pravkar delam zapoznelo kosilo oz. večerjo - oslič pomokan v moko in koruzno moko, prepraženo, pečen kifelček in hladna solata od včeraj. Lep dan še naprej!
21. jun 2006 20:09
Ponedeljek: perutničke na žaru, krompirček, berivka Torek: filana paprika, pire krompir Danes: pizza za 4 različne izbirčne želodčke Jutri: pire krompir, špinača Vsak dan ena tona češenj jasna
22. jun 2006 10:05
danes: solatni krožnik - zelena solata, paradižnik, krompirjeva solata s kumaricami, kuhane hrenovke, kruh potepinka
22. jun 2006 12:31
danes bo na mizi disalo: blitvine polpete po reccpetu iz baze, pire krompir in solata. za sladico pa imamo sveze smokve. fresh
22. jun 2006 12:52
Danes: svinjski zrezki v zelenjavno sirovi omaki, kruhovi cmoki in solata Lep dan in veliko se smejte
22. jun 2006 13:04
sreda: svinjski zrezki s česnom, na pari kuhano mlado zelje, za moške še krompir, paradižnikova solata četrtek: pečen piščančji file, malo ocvrtega panirja in melancan za moške, zame kuhana cvetača, zelena solata Julija
22. jun 2006 20:43
Jutri: prebranec, zelena solata s koruzo Lep dan in veliko se smejte
23. jun 2006 10:17
Široki rezanci s skuto in sladkorjem, kompot Kyara
23. jun 2006 10:59
petek: svinjska rebrca v omaki, sirovi štruklji, solata JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Burek z lahko solato