19. jun 2006 13:58
Danes mučkalica s klobaso, zelena solata ANJA
19. jun 2006 13:58
Danes mučkalica s klobaso, zelena solata ANJA
19. jun 2006 14:15
danes pečen oslič in zelena solata, za posladek pa tortica sonchek
19. jun 2006 14:26
Tukaj pa že dolgoooooo nisem nič napisala. Včeraj: goveja juha, filane paprike, pire krompir, češnjev zavitek, kavica Danes: Štrajkam, ker mi je vroče Pozdrav vsem. Anamarija
19. jun 2006 21:48
torek: polnjeni jajčevci in bučke, solata Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 20. jun 2006 13:19:19
19. jun 2006 23:03
danes: pica, velika skleda zelene solate lp dome
20. jun 2006 5:28
Danes: makaroni z mesno-zelenjavno polivko, zelena solata s koruzo, lešnikov puding Lep dan in veliko se smejte
20. jun 2006 7:33
Po 3 dnevnih žurih in razno raznih specialitetah bo danes zelenjavna juha in češnjev zavitek Kyara
20. jun 2006 8:17
Včeraj: taščine ribe (recept iz baze- odlično kosilo tudi za take kot je moj predragi, ki v principu ni ljubitelj takih jedi ampak je vse zmazal!!!!!), krompir v kosih s peteršiljem, za sladico pa nutella torta Danes: rižota in skleda solate, češnje alexis
20. jun 2006 12:47
Moje sporočilo sicer ne sodi v tole rubriko, ampak vseeno: če ste se spraševale(i), kje se je izgubila Lady_L (kot sem se jaz) - Lady_L je v redu, samo nekaj je zabrkljala (pravzaprav pomotoma naročila pluska, zdaj pa čaka). Sporoča, da nas ZELOOOOO pogreša in da vas moram VSE prav lepo pozdravit. Kaj bom pa danes kuhala, pa niti slučajno še ne vem......... morda mi da katera od vas še idejo! Lep pozdrav tudi od mene zvitorepka
20. jun 2006 13:35
Sem prav vesela, da se je nasla Lady_L! Ravno danes sem razmisljala, kaj bi lahko bilo z njo in seveda upala, da se ji ni zgodilo nic hudega. Super, da bo kmalu nazaj! Pri nas bo danes kremna zelenjavna juhca, marinirani piscancji filejcki na rukoli in solata. freshKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Kitajski rezanci s piščancem