13. jun 2006 9:50
ja, tudi jaz jo ze pogresam. vsak dan sem z najvecjim veseljem prebrala njen jedilnik! fresh
13. jun 2006 9:50
ja, tudi jaz jo ze pogresam. vsak dan sem z najvecjim veseljem prebrala njen jedilnik! fresh
13. jun 2006 9:58
No danes bodo pa prišli moji domači na vrsto z mojimi filanimi paprikami in pire krompirjem. sem jih skuhala včeraj zvečer in samo čakajo da jih pogrejem. Včeraj smo imeli zelenjavni riž,pečenko-ki je ostala od nedelje, pa seveda juho od nedelje. Za sladico pa skutina rezina, prav tako od nedelje....ja v ponedeljkih pojemo ostanke. ANJA
13. jun 2006 10:39
torek: zelenjavna juha pospravi hladilnik ), ajdove palačinke z marmelado b.s. Julija
13. jun 2006 11:12
No Anja, pa da ne boš naredila tako kot jaz prejšnji teden (se ti še enkrat lepo zahvaljujem, da si me spomnila, da sem jih kuhala- veste, sem visela na klepetalnici in pozabila, kaj je na štedilniku . Pri nas bo danes mesno zelenjevna enolončnica po principu pospravi hladilnik. Lep dan in veliko se smejte
13. jun 2006 11:27
Rozanec ampak se je vse srečno končalo, a ne? Joj bi jih bilo škoda. Joj se mi bo danes mudilo domov na kosilo...... ANJA
13. jun 2006 11:34
kremna juha iz cvetače, puranji dunajski zrezki, rizi-bizi in najvecja skleda domace solate (pa se mlada rukola bo vmes-MLJASK). anja, jaz bi tudi prisla na paprike! sama jih raje bolj poredko skuham, ker se potem cel dan basem z njimi. sploh ne vem, kam v moj majhni zelodcek toliko paprik nalozim! fresh
13. jun 2006 15:20
Zelenjavna (kremna) juha in skutine palačinke zvitorepka
13. jun 2006 20:24
Danes: polnjeni kalamari na žaru, krompir v kosih, kremna špinača Jutri: zelenjavna juha, marelični cmoki. kača
13. jun 2006 20:41
sreda: pečena piščančja bedrca, za moške riž z gobami, zame samo gobe, zelena solata Julija
14. jun 2006 7:46
Danes pa kuha moj mož....pustimo se presenetiti ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Mandljevi piškoti