10. jun 2006 22:24
nedelja: goveja juha z ribano kašo , štruklji z drobnjakom zraven divjačina in solata ne vem še kakšna. LP sivestra
10. jun 2006 22:24
nedelja: goveja juha z ribano kašo , štruklji z drobnjakom zraven divjačina in solata ne vem še kakšna. LP sivestra
11. jun 2006 14:49
nedelja: goveja juha, piščanec po grško z bučkami, rižem in tzatzikijem, grška solata z feta sirom in posladek mafini za čokoholike. Kyara
11. jun 2006 15:01
danes: svinjski medaljončki začinjeni s sojino omako (vok), pečene paprike s paradižnikovo omako, zelena solata lp dome
12. jun 2006 7:36
sobota: praznovanje RD - ajdova kaša z zelenjavo (kot solata), francoska solata, kuhana vratovina, belokranjska pogača (koruzna in navadna bela), nato pa na žaru pečeni riboni, tržaška omaka, solata, za sladico pa jagodna torta z masleno kremo iz Dober teka nedelja: piščanec in krompir skupaj pečena v pečici, francoska in ajdova solata od včeraj, solata s pardižnikom, kumaro in mocarelo z majoneznim prelivom, češnjev štrudelj Ana
12. jun 2006 12:19
danes: vcerajsnja juhca (pisancja), kumare v omaki, pire krompir, hrenovke, radič fresh
12. jun 2006 13:37
ponedeljek: makaronovo meso, zame z zelenjavo, rdeča pesa, zelena solata Julija
12. jun 2006 17:35
Kam se je pa Lady_L izgubila jo že nekaj časa pogrešam lp zinka
12. jun 2006 18:10
Tudi jaz sem že to razmišljala- njeni jedilniki so od nekdaj najbolj zanimivi. Lep dan in veliko se smejte
12. jun 2006 19:24
včeraj: goveja juha, kaneloni z mletim mesom, paradižnikova solata danes: kruhovi cmoki, puran v smetanovi omaki, zelena solata Al1a
12. jun 2006 20:49
terezija je napisal/a: |
Kam se je pa Lady_L izgubila jo že nekaj časa pogrešam lp zinka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Zeljne krpice