21. jan 2006 20:52
nedjelja: juneća juha s reznacima, purica s mlincima, cikla salata, zelena salata, torta od banane Lidija...
21. jan 2006 20:52
nedjelja: juneća juha s reznacima, purica s mlincima, cikla salata, zelena salata, torta od banane Lidija...
22. jan 2006 10:39
danes: goveja juha s kroglicami, govedina, restan krompir, zeljna solata, kuhan hren potepinka
22. jan 2006 11:18
Za spremembo brez mesa v nedeljo...grahova rižota in zelje v solati :) Lp vsem, maji
22. jan 2006 16:37
Četrtek: pečen zajček, solata z fižolom petek: pečen krompir v pečici z zelenjavo (paprika, melancane) in solata sobota: široki rezanci z puranjo-zelenjavno polivko, solata, nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki, škarpene v pečici, v kosih krompir, zelenjava, solata, orehova potica, ponedeljek: ostanek juhe in govedine od nedelje, verjetno ješprenj z gobami za prilogo in solata. Gobica
22. jan 2006 18:34
sobota: še vedno nismo nič kuhali nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki in malo kuhane, nasekljane govedine, svinjska pečenka (vrat), mešana zelenjava, pražen krompir, solata ponedeljek: ostanek nedeljske pečenke, dušeno rdeče zelje, mlinci (zame še solata) Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 22. jan 2006 18:35:15
22. jan 2006 19:02
ponedjeljak: kiselo zelje i grah, dimljeni kare, žganci, torta od banana Lidija...
22. jan 2006 21:19
Nedelja: goveja juha, zelenjavna mineštrica (za mojega očeta), rižota z jurčki, kotleti v čebulni omaki, pečena piščančja bedra, domač radič, štrudel (včasih občudijem vaše nedeljske menije in se sprašujem, kako vam uspe skuhati toliko stvari v enem samem dopoldnevu. Danes sem odkrila kako - kuhati sem začela že v doboto zvečer! ostalo je pa seveda več kot polovica - ostankov za cel teden!!!) tjas
23. jan 2006 9:54
četrtek: polnjene paprike s sojo, zelenjavo, rižem in sirom in endivija z radičem petek: ker je ostal nadev od paprik, sem naredila musako, poleg paradižnik v solati sobota: sirovi ravioli politi s porovo omako, endivija s krompirjem nedelja: zdrobova juha z jajcem, goveji zrezki v smetanovi omaki, kislo zelje s krompirjem; popoldne rolada nadevana z mešanico iz orehov, marmelade in čokolade (polovico rolade sem takoj zamrznila). ponedeljek: juha in zrezki od nedelje, danes pripravim še zabeljen krompir. Ostalo je še nekaj rolade, pa bo. pozdravček dome
23. jan 2006 10:17
Danes: piščančja obara a la Galja (če bo ratala) in (spet če bodo ratali) moji prvi žličniki. V primeru, da ga fejst polomim, mi ostane le še sendvič! tjas
23. jan 2006 14:05
danes: goveja juha, ki je ostala od včeraj, sirove palačinke, jabolčni kompot z malinami potepinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Hrustljava solata