18. jan 2006 20:06
ponedeljek: makaronflajš, rdeča pesa torek: ričet s klobaso sreda: polpeti v paradižnikovi omaki, riž, mešana solata gogy
18. jan 2006 20:06
ponedeljek: makaronflajš, rdeča pesa torek: ričet s klobaso sreda: polpeti v paradižnikovi omaki, riž, mešana solata gogy
18. jan 2006 20:07
15.1. nedelja - (kosilo pri mami) goveja juha z zdrobovimi knedli, pohana kura, tenstan krompir, buhtelni 16.1. ponedeljek - sarme, pire krompir 17.1. torek - spet sarme (ker so ostale od ponedeljka), domač kruh iz kruhomata 18.1. sreda - sladko zelje s krompirjem (recept je v bazi), kruh ki sem ga včeraj spekla in sem tkooooo ponosna nanj ker je moj prvi MissLady
18. jan 2006 20:51
dragička je napisal/a: |
Zaupaj "eksperiment podoben gibanici" - sliši se mamljivo. Pozdravček! |
18. jan 2006 21:58
Oho-ho - to pa je kar kraljevska gibanica... Jaz sem mislila nekaj nekaj skromnega, brzinskega. Podobno kot; star kruh se nareže na rezine, pomoka v mešanico jajc, skute, kisle smetane, zloži na pekač; tisto kar ostane se polije po kruhu in v pečico. Božansko. Ne pričakuješ nič in dobiš zelo dobro skromno gibanico. Lahko je sladka ali slana. Pozdravček!
18. jan 2006 22:03
O, to si bom pa zapisala! Pride prav, ko me prime sladkorna kriza kako nedeljo. - Zdej, ko so trgovine zaprte tjas
19. jan 2006 0:30
pileća juha s knedlima od jetrice omlet s vrganjima zelje salata s bućinim uljem kolač od jučer Lidija...
19. jan 2006 7:28
Burek, moj-domač! Mesni in zelenjavni,....in jogurt! ANJA
19. jan 2006 8:44
Anja, kako ga pa narediš? Pri meni bo popečeno meso s sojino omako in porom. Pa solata. Sonja
19. jan 2006 9:04
Danes: mesni in sirov burek +pečena paprika v marinadi , jogurt( ravno ga pripravljam) Jutri: Piščančja obara z žličniki in skutine miške SObota:Gobovi kaneloni s smetano in zelena soalta
19. jan 2006 11:49
Segedin LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Polnjene paprike