15. dec 2005 13:14
pileća juha s knedlima od jetrice pohana svinjetina (lungić) riža s vrganjima zelena salata (puterica) Lidija...
15. dec 2005 13:14
pileća juha s knedlima od jetrice pohana svinjetina (lungić) riža s vrganjima zelena salata (puterica) Lidija...
15. dec 2005 19:28
danes smo jedli joto iz repe in domače kevavice jutri zelenjavna juha ,palačinke z orehi in domač kompot iz buč selce
15. dec 2005 20:55
Danes; Goveja juha, telečji zrezki v gobovo - smetanovi omaki, krompirjevi svaljki, brokoli, solata iz kitajskega zelja. jade
16. dec 2005 9:28
petek: zelenjavna mineštra z rdečo lečo, polnozrnati sirovi vaflji lp Julija
16. dec 2005 14:35
Včeraj:gobova rižota,solata
16. dec 2005 15:24
Stročji fižol z mesom v omaki, pečen krompir in mešana solata Maji
17. dec 2005 12:25
Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki ( stročji fižol, korenček, cvetača ) in pire. Sladic sedaj sploh ne pripravljam, ker za praznike sploh ne bo tistega občutka " praznika ". Jutri: piščančje nogice z rožmarinom in čipkasta pašta + neka solata pač Lumpica
17. dec 2005 15:32
Danes: fajitas, referitos, salsa, koruza, tortilije, za sladico jabolčni štrudelj jutri: puranova pečenka z jabolki v smetanovi omaki, pire, solata Ana
17. dec 2005 16:30
Včeraj: wienerwald v salzburgu - torej pečene piške :), no edino jaz sem jedla skutine cmočke z nadevom iz maronov in cimeta ter z brusnično omako....Mmmmmm..... Danes: jelenji golaž, kruhovi cmoki, polenta, solatka, za sladico šamrole Jutri: verjetno bo losos z jasminovim rižem in brokolijem LP Zala
17. dec 2005 16:59
Danes: pašta s puranjum ragujem, domač zimski radič tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Kremni rezanci s tartufi