26. okt 2005 14:19
včeraj: pečene puranje nogice v omaki in mlici, prekmurska gibanica danes: sojine polpete in gratinirana zelenjava, zvečer domača pica jutri: kaka pašta Ana
26. okt 2005 14:19
včeraj: pečene puranje nogice v omaki in mlici, prekmurska gibanica danes: sojine polpete in gratinirana zelenjava, zvečer domača pica jutri: kaka pašta Ana
26. okt 2005 16:39
Včeraj je bila lazanja in rdeča pesa. Za večerjo je možek pripravil bolniku dobro govejo juhico. Danes je hči naredila goveji golaž, riž in radič s krompirjem in jajci. Za jutri ne vem, kaj imajo na programu. Pozdravček!
26. okt 2005 19:50
Navadni špageti z bolonez omako, graham špageti z paradižnikovo omako, radič solata. luthien
26. okt 2005 19:54
Danes: špageti s papriko in vratovino v smetanovi omaki, motovilec, za sladico samo malo 70% čokolade (drugega ni pri hiši!) tjas
26. okt 2005 20:36
Danes: juha z zeleno in korenčkom, pleskavice na žaru in krompirjeva solata Jutri: krompirjeva juha in kupljeni tortelini z zelenjavno omako ( korenček, brokoli, paprika ) Lumpica
26. okt 2005 20:58
četrtek: pečeni kremenatli, kisla repa, pire krompir petek: goveja juha s fritati, pečen osličev file, radič s krompirjem sobota: špageti s paradižnikovo omako z zeleno papriko, solata nedelja: goveja juha z rezanci, telečji zrezki s sirom, pečen krompir, paradižnikova solata lp Julija
26. okt 2005 23:15
Pred uro, dve sem izvedela, da bo jutri - RIČET s suhimi rebri. Pozdravček!
26. okt 2005 23:42
Namen za jutri je bil: puranji golaž s papriko na sladkopekoči način in basmati riž... dober namen se je zažgal med mojim čvekanjem na kulinariki (ideja ostaja za prihodnjič). tjas
27. okt 2005 8:08
Lešo kelj (ohrovt) s piletinom. Lidija...
27. okt 2005 10:29
Krvavice, zelje,krompir z ocvirki.....pa rolada ob kavi! ANJA Sporočilo je spremenil(a) anja dne 27. okt 2005 10:29:32Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Biskvit s slivami