24. okt 2005 11:43
Mamamia, a se ti jedilnika držiš? Jaz ga namreč tudi sestavim, dokupim sestavine, potem so pa odstopanja na celi črti in na koncu sledi meni v s stilu pospravljanja hladilnika in špajze. Mi enostavno ne rata. Loni Makaroni
24. okt 2005 11:43
Mamamia, a se ti jedilnika držiš? Jaz ga namreč tudi sestavim, dokupim sestavine, potem so pa odstopanja na celi črti in na koncu sledi meni v s stilu pospravljanja hladilnika in špajze. Mi enostavno ne rata. Loni Makaroni
24. okt 2005 22:06
torek: za ene goveji golaž, za druge puranje mleto meso z obilico zelenjave v omaki, polnozrnate testenine, radič s krompirjem lp Julija
24. okt 2005 23:30
trek: krompirjev golaž,palačinke namazane z nutelo zraven domači bučni kompot. lp selce selce
25. okt 2005 11:05
juneća juha kuhana junetina pire krumpir paradajz umak Lidija...
25. okt 2005 12:35
Zelenjavna juha, marinirani žrebičkovi zrezki v naravni omaki, krompirjevi kroketi, za posladek pa pijana nevesta ali štrudel MissLady
25. okt 2005 20:23
sreda: zelenjavna enolončnica, ajdov "šmorn" kot priloga, sadje po želji Julija
26. okt 2005 9:27
pileća juha s griz knedlima pečena puretina riža s bučkama krastavci salata burek sa sirom Lidija...
26. okt 2005 11:41
Danes: goveja juha z koruznimi rezanci, dušeni goveji zrezek, žrebičkov zrezek, dušeno zelje z krompirjem nena 55
26. okt 2005 12:13
Kisla repa s pečenicami, pražen krompir in ombolo v omaki. Anamarija
26. okt 2005 13:15
sreda: grenadirmarš, radič s krompirjem četrtek: špageti z omako(kuha moj mož), radič s krompirjem miha-elaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton