15. sep 2005 11:01
kosilo: ribji file paniran v koruzni moki, riž, kremšnite (ki sem jih včeraj naredila) večerja: mesni in sirov narezek, kruh, solata cukrček
15. sep 2005 11:01
kosilo: ribji file paniran v koruzni moki, riž, kremšnite (ki sem jih včeraj naredila) večerja: mesni in sirov narezek, kruh, solata cukrček
15. sep 2005 13:31
zelje i faširani šnicli Lidija...
15. sep 2005 15:32
danes: široki rezanci z omako iz jurčkov, zelena solata jutri: tortilje s piščančjim mesom, kuhan riž, solata potepinka
15. sep 2005 16:42
Marelični cmoki in mešan domač kompot. Dušanka
15. sep 2005 20:20
Danes: obara iz divjačine z vodnimi žličniki (sem jo spravila v skrinjo še za štiri kosila), pehtranova potica Jutri: brancin v soli, slan krompir, blitva, potica Sobota: zelenjavna juha, ocvrti žabji kraki LP Nada
15. sep 2005 21:03
petek: ribji polpeti (nekaj ocvrtih, nekaj pečenih), v kosih krompir, blitva na olivnem olju, solata Julija
16. sep 2005 12:16
sreda: paradižnikova juha, rižev narastek včeraj: palačinke polnjene z mletim mesom, pečene v pečici, solata danes: pašta s paradžnikovo omako, jogurtov biskvit effa
16. sep 2005 14:57
včeraj: pizza danes: gobova juha in palačinke z zmiksanimi borovnicami in stepeno smetano - NJAM! jutri: losos, krompirček, vanilijeva krema z malinami LP Zala
16. sep 2005 20:56
Včeraj: korenčkova juha z zdrobom, hrenavke, pire in špinača Danes: piščančji zrezek z sirom in dušena paprika in jajčevci z veliko dišečih začimb. Jutri: klobase in zelje + tenstan krompir Lumpica
16. sep 2005 21:53
ponedeljek: rižota, rdeča pesa torek: obara, palačinke s čokolado sreda: zajec v omaki z zelenjavo, v kosih krompir,zeljnata solata četrtek: fižolova mineštra, sadna kupa petek: golaž, kruhovi cmoki, zelena solata sobota: pizza nedelja: goveja juha, pečen piščanec, pražen krompir,solata, jabolčni zavitek gogyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami