12. sep 2005 12:43
Včeraj je bila goveja juhica z rezanci, pira z omako od šampinjonov, meso iz juhe in zelena solata. Za danes je ostalo še juhe in mesa, poleg pa zelo zelo dober pasulj. Pozdravček!
12. sep 2005 12:43
Včeraj je bila goveja juhica z rezanci, pira z omako od šampinjonov, meso iz juhe in zelena solata. Za danes je ostalo še juhe in mesa, poleg pa zelo zelo dober pasulj. Pozdravček!
12. sep 2005 14:26
postrv s krompirjem v pečici, zeljnata solata, za posladek rumove kroglice Ana
13. sep 2005 9:30
pohana piletina (ocvrt piščanec) krpice sa zeljem cikla salata (rdeča pesa) Lidija...
13. sep 2005 9:45
danes, lignji v omaki s polento, zelena solata. fižol
13. sep 2005 9:55
torek: zelenjavni zrezki (domača proizvodnja), kremna špinača, pire krompir, solata lp Julija
13. sep 2005 12:40
pečen piščanec, pražen krompir, zelena solata ANJA
13. sep 2005 13:47
torek: puranji in svinjski dunajsko panirani zrezki, gobova omaka, rezanci in čokoladni desert cukrček
13. sep 2005 21:21
Ponedeljek: mineštra in pasji smrčki Torek: goveji zrezki v omaki, dušeno sladko zelje in kruhove kocke Sreda: Pogrej in pojej - sem cel dan odsotna - mi prav paše Lumpica
13. sep 2005 22:10
sreda: polnjeni jajčevci (z mesom in rižem), paradižnikova solata, pa mogoče še kaka juhica Julija
13. sep 2005 22:27
VCERAJ: polpeti iz mešanega mletega mesa(piščančje, svinjsko, goveje - kar pač imate) preliti z bešamelom ("obogaten z jajcem, slanino in sirom ter rjavo zapečen v pečici"), polnozrnate testenine pretresene na kisli smetani s peteršiljem; paradižnik v solati DANES: Paradižnikova kremna juha, krompirjevi cmoki z mesom v drobnjakovi omaki, čokoladni puding JUTRI : Golaževa juha in solata vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Bowla s kozicami