28. avg 2005 23:26
telečja pečenka, smetanova omaka, krompir v kosih, velik pladenj narezane zelenjave (paprika, paradižnik, kumarice, nariban korenček, rukola), za popoldansko sladico pa pecivo iz pirine moke. lp dome
28. avg 2005 23:26
telečja pečenka, smetanova omaka, krompir v kosih, velik pladenj narezane zelenjave (paprika, paradižnik, kumarice, nariban korenček, rukola), za popoldansko sladico pa pecivo iz pirine moke. lp dome
29. avg 2005 7:56
Dušen riž, zelenjavna omaka (čebula, stročji fižol, bučke, paprika, paradižnik), endivija s krompirjem, beli sir z baziliko in olivnim oljem, sadna pita z orehi.
29. avg 2005 10:30
rižota s svinjino in zelenjavo, zelena solata s paradižnikom Julija
29. avg 2005 12:43
od včeraj pečenka, poleg solata iz pečene paprike, bučke in jajčevca, nekaj oliv, posut česen in peteršilj lp dome
29. avg 2005 14:46
jučer: pileća juhica s jetrenim knedlima, juneći šnicli u saftu, knedli od kruha, mješana salata danas: mahune (stročji fižol) i pohana piletina (ocvrt piščanec) Lidija...
29. avg 2005 16:36
Pridna Lidija, pohvale za tvojo slovenščino! Nimam kaj dosti povedat glede mojega kuhanja, ker sem se v petek in soboto gostila na dekliščinah, včeraj pa smo jedli pri mami: brancine iz peči, pečen krompir, mlado solato s paradižnikom in za posadek pecivo "na suho". No, to zadnje sem spekla sama. Od zdaj naprej pa spet prehranjevanje po menzah TanjaG.
29. avg 2005 20:48
Danes: tortelini v omaki od včerajšnjega dušenega jagenjčka, paradižnikova solata Jutri: mineštra " sprehod po vrtu " oplemenitena z pujskom in vanilijev puding z sladkim grehom ( je že v kozarčkih, samo banda še ne ve ) Lumpica
30. avg 2005 11:24
Včeraj: peresniki s kremno špinačo, čokoladni biskvit z breskvami za na koncu. Danes: paradižnikova rižota. Za posladek ostanek istega biskvita, tokrat še dodatno utopljenega v svežih breskvah v lastnem soku. tjas
30. avg 2005 12:02
Mahune (stročji fižol) od jučer i unetina, čokoladni puding. Lidija...
30. avg 2005 12:34
mineštra z malo piščančjega fileja, debele slane palačinke iz polnozrnate moke (mi rečemo pečenjak), čokoladni in jagodni puding s smetano JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Jernejeva sadna torta s smetano