29. jul 2005 12:49
Popečeni koščki piščančjih prsi, bučke na Anžetov način, široki rezanci, zelena solata. LP, Stanka
29. jul 2005 12:49
Popečeni koščki piščančjih prsi, bučke na Anžetov način, široki rezanci, zelena solata. LP, Stanka
29. jul 2005 14:05
Anja, kaj je to? Zdenka
29. jul 2005 15:42
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1290&besedč Super zadeva - jaz ga kuham predvsem pozimi in bolj na tekoče kot je na sliki. Še naš maček ga je z veseljem pojedel - po gospodarjih malo ekscentričen Sva se pa z mojim četrtim vogalom skregala, kuham mulo in bo na dieti - beri oropal bo hladilnik. Prav mu je dedcu tečnemu. Lumpica
29. jul 2005 16:22
včeraj: brodet po špansko dan pred tem: pečene piščančje perutnice, zeljnata solata danes: solata iz kumar in jogurta zvečer: če nas vročina ne prežene in nas končno premaga lakota, kakšne ribice na žaru lp Alena
29. jul 2005 19:15
Včeraj: špageti z bučkami, paradižnikom in parmezanom Danes: stročji fižol v solati (oljčno olje, balzamični kis, česen, peteršilj), topla kuskusova solata z bučkami v karijevi marinadi, češnjevi paradižniki na rukoli z mladim sirom, kumare z ovčjim jogurtom, za sladico breskve z meliso. lucija
29. jul 2005 20:23
Tak je vroče, da najraje ne bi kuhala, ampak potem bi šla tudi jaz v prekomado. Zato raje skuham, torej danes: rižota z grahom, paradižnikova solata jutri: korenčkova juhica, puranji čevapčiči, pečen krompir, kumare v solati Julija
29. jul 2005 21:39
danes: samo zelenjavna pica, ker sem na 3MD; pica s šunko, sirom in zelenjavo za družino. jutri: sadje, veliiiko sadja; zrezki iz svinjskega vratu v pečici, mladi krompir, ajvar, mešana solata, sladoled s prelivom iz malin Čokoladica
30. jul 2005 8:56
rižota zelenjavna (bučke, korenček, grah, rdeča paprika, koruza, olive...), kumarična solata; za popoldne in zvečer pa se hladi lubenica. lp dome
30. jul 2005 12:30
Danes lignji s krompirjem v pečici in solata. burbonka
30. jul 2005 17:24
Krompirjeve kumarice, zabeljen stročji fižol in popoldne razvajanje s sadno kupo, sladoledom, smetano... Joj, kilce! LP, StankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Vitlof s sirom