11. jun 2005 11:15
Danes bodo pa polnjene bučke, solata, kompot iz bučk.
11. jun 2005 11:15
Danes bodo pa polnjene bučke, solata, kompot iz bučk.
11. jun 2005 18:43
sobota: goveja juha z rezanci, čevapčiči, pečen krompir, paradižnikova solata nedelja: zelenjavna juhica, kremenateljci v naravni omaki, dušena blitva, pire krompir s svežo baziliko, zelena solata, sočno skutno pecivo iz baze Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 12. jun 2005 15:02:53
12. jun 2005 12:02
Od vseh teh piknikov mi je ža slabo od mesa ( in to meni - zapriseženemu mesojedcu!!!!!) Zato bo danes JUHA in čisto nič več. Lumpica
12. jun 2005 15:47
Pozdravček vsem! Pri nas je bilo danes za kosilo: Polnjene bučke, mlado zelje v solati, cvetača v solati Najmanjši član družine: kašica iz riža, cetače, korenčka, kolerabe in pikico puranjega mesa (začinjeno s česnom in peteršiljem) Nojči
12. jun 2005 18:15
Danes: mlad pečen krompir, mešana zelenjava v smetanovo-paradižnikovi omaki, zelena solata. Za sladico limonina rulada Jutri: mešana solata s tuno. Sladica: domače češnje. Torek: pica, za sladico skutini štruklji. Tjas
12. jun 2005 18:41
No, jaz sem tik pred odhodom na dežurstvo v nedeljo pripravila: krompirjevo juho, premešano z zeliščno, obe kar iz vrečke, z dodanimi začimbami mlad pečen krompirček (v pečici) bifteki, naravno pečeni, v omaki madagaskar hrustljava zelena solata žal sem se zaradi težav z želodcem morala odreči kozarčku rdečega vina ob kosilu mamamia
12. jun 2005 18:53
Ladi L, samo se ti javi, ak" nekaj ne razmeš..Od tebe včasi jemljem silne ideje za kosilo...Mamamia mamamia
12. jun 2005 18:54
Nedjelja: francuski krumpir, paprika i paradajz, orehnjača Ponedjeljak: filana paprika i pire krumpir Lidija...
13. jun 2005 10:40
ponedeljek: paprično zelje (po makedonsko), poslednje domače kranjske klobase, solata, skutino pecivo od včeraj Julija
14. jun 2005 10:33
torek: telečja rižota z veliko zelenjave, zelena solata JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada