7. jun 2005 14:05
danes: sataraš; zvečer palačinke (z marmelado ali svežim sadjem) jutri: telečja obara kljub dežju sončen pozdrav Lena
7. jun 2005 14:05
danes: sataraš; zvečer palačinke (z marmelado ali svežim sadjem) jutri: telečja obara kljub dežju sončen pozdrav Lena
7. jun 2005 23:27
Pečen sejtan, omaka iz kumar in velika skleda zelene solate.
8. jun 2005 8:42
Mlečna gobova juha, jagodni knedli (domače testo in jagode). lep pozdrav vsem boky Boky
8. jun 2005 12:01
Danes: blitva s krompirjem, ocvrte sardelice (s koruzno moko, zabeljene s česnom in peteršiljem v olivnem olju) burbonka
8. jun 2005 12:26
Včeraj kruhova štruca po receptu mojstra Goljata, čufti v paradižnikovi omaki, zelena solata. Danes riž z zelenjavno prilogo (stročji fižol v omaki), kumare z jogurtovim prelivom. Jutri piknik verzija... Loni Makaroni
8. jun 2005 13:51
sreda: domači sirov burek, jogurt in za mene zelena solata Julija
8. jun 2005 14:00
šparglji s pršutom in jajci in zelena solata z vrta! ANJA
9. jun 2005 10:19
četrtek: goveja juha (iz zaloge) z ribano kašo, piščančja stegna brez kože in kosti v omaki, riž, solata Julija
9. jun 2005 10:29
Ta teden pogrešam Lidijo. Tatjanca, dolguješ mi Dumphinški krompir. Pozdravček!
9. jun 2005 16:26
Včeraj: pohan sir in francoska solata Danes: goveji zrezki, dušene bučke in krompir v kosih Jutri: mineštra LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Jagodni semifreddo