13. maj 2005 11:39
testenine s tuno, pelati, kaprami in čilijem, solata nicoise, ter za posladkat slastno, lahko in osvežilno limonino pecivo (pravzaprav limonin biskvit z limonino-jogurtovo kremo). LP Zala
13. maj 2005 11:39
testenine s tuno, pelati, kaprami in čilijem, solata nicoise, ter za posladkat slastno, lahko in osvežilno limonino pecivo (pravzaprav limonin biskvit z limonino-jogurtovo kremo). LP Zala
13. maj 2005 12:45
Jutri bo zelenjavna juha, ocvrt oslič, kuhan krompir z blitvo, rdeča pesa. V nedeljo: Goveja juha, mesna štruca zavita v lisnatem testu, krompirjev urnebes s šampinjoni, zelena solata. Ker v nedeljo snahica praznuje rojstni dan, bomo jutri pekli: lambado in jogurtovo torto. Želim vam lep vikend!
13. maj 2005 13:03
Zala, lahko prosim za recept za limonino pecivo? Mi za kosilo: zelenjavna juha s porom, korenčkom in rdečo lečo, marelični cmoki. Jutri: pečen mlad krompir, pikantne klobasice za žar, paradižnik, mlada čebula, za posladek jagodna pita. Lep vikend!
13. maj 2005 14:03
I ja sam mislila Zalu zamoliti za recept! Lidija...
13. maj 2005 17:22
Jaaa! Zala, tudi jaz se priporočam za recept! Danes smo pa imeli kus kus z zelenjavo.
14. maj 2005 15:15
Bom poslala v torek, prav? Se opravičujem, ampak prej skoraj da ne morem, ker imam gužvo :) LP Zala
14. maj 2005 17:11
Karpačo iz rdeče redkvice in domač kruh iz zmesne moke. Vesna Milek Recko
14. maj 2005 23:53
goveji golaž iz zaloge, široki rezanci
15. maj 2005 9:53
Včeraj: juha z ribano kašo, svinjski zrezki z kislim zeljem in pečene banane z jagodovim toplim prelivom Danes: goveja pečenka, kruhovi cmoki in potica iz skrinje Jutri: hladna goveja pečenka in mešana solata Lumpica
15. maj 2005 10:43
Jučer: pečena orada, krumpir i blitva na salatu - kuhana teletina s mrkvom, brokulom i tortelinnima Danas: pečena piletina s mlincima, zelena salata, čupavci - kuhani kunić s krumpirom, cvjetačom i brokulom LP! Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Široki rezanci z grahovim pestom