10. maj 2005 18:48
Danes: bela polenta z mozzarelo, sojini polpeti, solata uharica
10. maj 2005 18:48
Danes: bela polenta z mozzarelo, sojini polpeti, solata uharica
10. maj 2005 20:48
Sutra: Varivo od mladoga kelja s junetinom. Za desert je mramorni kuglof. Ja ću si pripremiti tjesteninu s orasima. Lidija...
11. maj 2005 16:12
Pizza in ne pivo, ker je bljek, ampak domač refošk, njami. lp Vesna Vesna Milek Recko
12. maj 2005 7:56
Golaž, polenta. zelena solata jutri: zelenjavna enolončnica, sirov štrudelj včeraj: kuhana zelenjava(brokoli, cvetača, korenček, bučke), piščančje prsi v smetanovi omaki, jogurtova pita cervus
12. maj 2005 11:30
sreda: svinjski kare po samoborsko, pire krompir, pardižnikova solata četrtek: telečja rižota s šparglji, solata Julija
12. maj 2005 12:08
Za danes so mi doma pripravili: piščančji paprikaš, riž in zeleno solato. Jutri bodo špageti s šampinjoni v smetanovi omaki in mešana solata. Za vikend še premišljujemo - zbiramo predloge. Od kar smo spet "velika družina" (namreč, pri naju je hčerka z možem in dva otročka - tretji je na poti) - delamo tedenski jedilnik. V petek naredimo seznam za cel teden. Zelo nam je olajšalo kuhanje, pa še prav pride pri nabavi v trgovini. Pozdravček!
12. maj 2005 13:19
Suprug bude jeo grah od prekjučer s kobasicama a ja sam danas na voću. Za bebača: jučer - oslić, blitva i dvopek danas - teletina, brokula, mrkva i korabica s dvopekom sutra - špinat, krumpir i tvrdo kuhani žutanjak. Pa pa... Lidija...
13. maj 2005 10:13
meso, meso, meso... pečena svinjska vratina s krumpirima i zelena salata s mladim lukom, juha Kaj samo ja kuham? Lidija...
13. maj 2005 10:14
petek: fižolova juha, sirovi štruklji Julija
13. maj 2005 10:30
Včeraj: pečen piščanec, testenine z drobtinami, solata Danes: vsak si po svoje organizira, ker smo vsak na svojem koncu, Jutri: hobotnica na krompirju, solata GobicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči