28. mar 2023 18:38
Včeraj reciklaža pečenke v omaki, široki rezanci, solata, jagode s smetano in prelivom
28. mar 2023 18:38
Včeraj reciklaža pečenke v omaki, široki rezanci, solata, jagode s smetano in prelivom
28. mar 2023 18:41
Danes musaka in zelena solata z regratom.
29. mar 2023 13:03
Danes: milijonska juha
ocvrte kračke
skleda samih domačih dobrot,
regrat , motovilec in mešanica mojega radiča s
tenstan
borovničeva pita
29. mar 2023 13:05
Sreda:
Vampi po tržaško, palačinke s skuto in kokosom, gozdni sadeži
Pozdravček!
29. mar 2023 17:24
Danes goveja juha ( iz zaloge) z rezanci in zlatimi kroglicami, ostanek musake od včeraj, file lososa zame in omakica, stročji fižol v solati, zame kombiniran z regratom
29. mar 2023 19:31
Trixi, ali stročji fižol vlagaš v kisovo mešanico ali ga daješ v skrinjo?
29. mar 2023 19:47
Zame tri dnevni detox smoothiji:
1.ananas, mango, banana, mleko
2.avokado, kumara, kivi ali jabolko, jogurt, led
3.zamrznjene jagode, maline, banana, mleko, jogurt
Za moja fanta pa:
Anemiilat - v kakšni juhi skuhaš štruklje? Spomnim se, da jih je včasih moja mami delal iz pogrete smetane in bilo je noro dobro.
29. mar 2023 20:36
malaga je napisal/a: |
Trixi, ali stročji fižol vlagaš v kisovo mešanico ali ga daješ v skrinjo? malaga
|
Malaga, vlagam v kisovo mešanico. ( vinski kis seveda) .Najbolje se obnese za solate.
29. mar 2023 21:52
Ossi, narediš skutine štruklje (ne zaviješ jih v krpo) in jih zakuhaš v slanem kropu. Tako jih je delala moja mama in jaz tudi.
Trixi, to leto bom tudi jaz poskusila vložiti stročji fižol.
30. mar 2023 0:31
malaga je napisal/a: |
Ossi, narediš skutine štruklje (ne zaviješ jih v krpo) in jih zakuhaš v slanem kropu. Tako jih je delala moja mama in jaz tudi. Trixi, to leto bom tudi jaz poskusila vložiti stročji fižol. malaga
|
Se opravičujem, verjetno je Ossi mislila to juho;
https://oblizniprste.si/slastna-kosila/kuhani-struklj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Ajdovi svaljki s kislo repo