30. dec 2005 14:50
Katti, murke = kumare Danes za kosilo: mešane školjke na buzaro, jastog s špageti na buzaro, limonin sorbeto (se bova pustila postreči v restavraciji!) nada
30. dec 2005 14:50
Katti, murke = kumare Danes za kosilo: mešane školjke na buzaro, jastog s špageti na buzaro, limonin sorbeto (se bova pustila postreči v restavraciji!) nada
30. dec 2005 14:58
kisela repa s fažolom dimljena kračica Lidija...
30. dec 2005 15:11
Kislo zelje, matevž, krvavice LP Ažo-koh
30. dec 2005 15:24
Kaj je to matevž? Lidija...
30. dec 2005 16:46
špinača, pire krompir, hrenovke potepinka
30. dec 2005 18:37
Lady_L je napisal/a: |
Kaj je to matevž? Lidija... |
31. dec 2005 7:25
Danes krvavice s krompirjem, pečeno v romertopfu, poleg pa Kislo zelje za začetnike. Jutri: sarmice pri prijateljici! Dušanka
31. dec 2005 9:57
Hojla Lady, Janja ti je link pripopala samo ta matevž ni ravno po mojem okusu. V lonec dam enako količino kuhanega rjavega fižola in kuhanega na lističe narezanega krompirja. Dodam eno narezano in prepraženo čebulu in par zrn prav tako prepraženega česna z maščubo in eno pest pregretih domačih ocvirkov. Vse skupaj zmešamo v pire. Ne sme biti tak kot puding apak ravno prav trd. Dober tek. LP Ažo-koh.
31. dec 2005 12:58
danes:ribe-postrvi, priloga, pomfrit, solata, kozarček rdečega vina jutri: sarme (se že hladijo na balkonu) Lepo praznujte in SREČNO!!! gogy
31. dec 2005 15:11
Hvala matjaž i Janja. Budem probala pripremiti! Danas: sarma i pire krumpir Želim vam svima veselu Staru godinu i sretnu Novu godinu! Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Špargljeve blazinice