26. dec 2005 19:00
včeraj: zrezki v omaki z veliko zelenjave in gobic, vodni žličniki, zelena solata z radičem in krompirjem danes: krvavice, murkov zos, sadna kupa potepinka
26. dec 2005 19:00
včeraj: zrezki v omaki z veliko zelenjave in gobic, vodni žličniki, zelena solata z radičem in krompirjem danes: krvavice, murkov zos, sadna kupa potepinka
27. dec 2005 7:58
jučer: pileća juhica s knedlima od jetrice, pečena purica, mlinci, kuhani kiselo zelje s kobasom, pečena paprika, razne vrste kolača, kava danas: juhica i sve ostalo od jučer Lidija...
27. dec 2005 11:49
Božična večerja: školjke na buzari, škampi na žaru, sveže pečen kruh, solata, drobno pecivo in odlično vince. nedelja: zelenjavna juha, riž, puranji zrezki v omaki, solata ponedeljek: iz ostanka riža sem naredila narastek na slano. V riž sem zamešala rumenjake, dodala dve veliki žlici skute, dodala tunino iz konzerve in sesekljan petršilj, dosolila, popoprala, na koncu pa primešala sneg iz beljakov. To sem dala v pečico in ko je bilo na pol pečeno, sem na vrh potresla malo naribanega sira. Zraven smo jedli solato. danes bomo imeli joto, palačinke in kompot
27. dec 2005 11:53
ponedeljek: goveji zrezki v omaki in popečena polenta s parmezanom, solata + potica, piškoti,... torek: kosilo pri mami Ana
27. dec 2005 16:08
Zrezki v sirovi omaki, široki rezanci, zelena solata, zraven pa en kozarček dobrega vinčka gogy
27. dec 2005 19:05
danes: kislo zelje, krompir v kosih, kuhana vratovina potepinka
27. dec 2005 23:18
kaj je pa to murkov sok. pon-filane paprike in pire krompir danes- goveja juha, tenstan krompir, pesa ( solata), goveje meso, kuhana šunka in hren in še ostanki odojka. Jutri- golaž, polenta in zelena solata+ radič katti
28. dec 2005 13:02
juhica s knedlima od sira riža s tikvicama (bučkama) kiselo zelje pohani pureći šnicli zelena salata pečena paprika Lidija...
28. dec 2005 13:04
haše omaka, zdrobovi cmoki, radič s fižolom gogy
28. dec 2005 14:20
juha, vrzote v kozici, tenstan krompir, solata AnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Čarobna zelena torta