15. mar 2005 14:40
Danes me čaka (namreč, doma kuha hčera, ki je na predporodniški): Goveja juhica, mesna lazanja, kisla paprika Zvečer bom jaz naredila pasulj za jutrišnji dan. LP
15. mar 2005 14:40
Danes me čaka (namreč, doma kuha hčera, ki je na predporodniški): Goveja juhica, mesna lazanja, kisla paprika Zvečer bom jaz naredila pasulj za jutrišnji dan. LP
15. mar 2005 19:54
Krompiruša, solata, jabolčna pita LP, Stanka
15. mar 2005 23:20
Korenčkova juha z ingverjem, zavitek s porom in šampinjoni, špinača v listih z maslom in česnom, mešana zelena solata (radič, rukola, endivja), baklava. lucija
16. mar 2005 7:27
Danes:špageti s tuno,solata,makovo pecivo Jutri:kmečka krompirjeva juha,hrenovke,solata.LP terlikar 1
16. mar 2005 8:55
Juneća juhica s kuhanom junećom koljenicom, domaća pizza. Lidija...
16. mar 2005 11:47
Včeraj: zelenjavna juha, pire krompir, domači zelenjavni polpeti n bučke v omaki Danes: korenčkova juhica, porov burek in solata, za posladek jagode LP ===
16. mar 2005 18:26
špageti carbonara Lumpica
16. mar 2005 21:00
Juha iz rdeče leče, prekajena rebra, puding LP, Stanka
16. mar 2005 21:46
nedelja:goveja juha z rezanci, sv.zrezki v omaki, pečen krompir, solata,višnjev zavitek ponedeljek:pohana piščančja stegna brez kosti, pražen krompir, zeljna solata, višnjev zavitek torek:makaronovo meso, mešana solata, puding sreda:goveja juha z rezanci(ostanek od nedelje), pečen svinjski vrat, pražen krompir, paradižnikova solata četrtek:presno zelje s suhimi rebrci, pa nekaj za sladico iz kulslo Julya Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 16. mar 2005 21:47:08
17. mar 2005 9:01
torek: ciganski fižol, kruh sreda: marinirana piščančja prsa v pivskem testu, mrzel krompir, motovilec danes: podobno kot včeraj - ostanki prsi, paradižnikova solata, zame "regrat u solat" TinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Rižek z lososom