10. mar 2005 14:01
danes: juha (prežganka) z jajčki, golaž iz skrinje, kruhovi cmoki, rdeča pesa v solati jutri: paniran oslič, krompirjeva solata, puding sobota: piščančji žur iz baze, mešane solate (sladico bomo jedli na rojstnem dnevu popoldne)
10. mar 2005 14:01
danes: juha (prežganka) z jajčki, golaž iz skrinje, kruhovi cmoki, rdeča pesa v solati jutri: paniran oslič, krompirjeva solata, puding sobota: piščančji žur iz baze, mešane solate (sladico bomo jedli na rojstnem dnevu popoldne)
11. mar 2005 9:02
Paradajz juha s natrganim špagetima, pohana piletina i puretina, riža sa šampinjonima, zelena salata i krastavci preliveni dressingom. Uz kavicu kremšnite i boem kocke (kupovne) Lidija...
11. mar 2005 9:34
Lidija, danes imamo pa zelo podobno kosilo: paniran piščanec, zelenjavna rižota, kumarice v solati, šahovnica LP, Stanka
11. mar 2005 14:22
Stanka, a što je šahovnica? Kolač? Lidija...
11. mar 2005 16:55
Pecene orade v pecici, trzaska omaka, maslen krompir s petersiljem ter motovilec, za sladico kavica in temna cokolada...MMMMMM :) Zala
11. mar 2005 20:46
Lidija, da, šahovnica je kolač - belo testo, črno testo, zgoraj pa ravno obratno. Vse je povezano s kremo in zavito v oblato. Zdaj verjetno že veš, za kaj gre... LP, Stanka
12. mar 2005 8:39
Kuhano slatko zelje s janjetinom. Domaći kruh (mojih ruku djelo). Lidija...
12. mar 2005 8:41
Stanka, ma da. I ja imam tako neki sličan kolač pod nazivom šah ploča. Tamno i svjetlo tijesto se reže na trake i naizmjenično se slaže. Lidija...
12. mar 2005 18:06
Nedelja:goveja juha z žličniki,svinjski kare z sirom,pire krompir,solata Ponedeljek:bograč in solnograški žličniki. LP terlikar 1
13. mar 2005 21:50
danes smo imeli družinsko kosilo pri mojem sinu. Jedli smo zelo dobro. zelenjavna juha, lignji iz pečice, riž, dunajsko panirani osliči, tržaška omaka, pečen krompir, solata iz endivije in fižola, za desert pa čokoladno torto in kavico. lp domeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Jernejeva sadna torta s smetano