3. feb 2005 10:10
Pražena telečja jetrca, kuhan krompir, jabolčni zavitek Marjetica
3. feb 2005 10:10
Pražena telečja jetrca, kuhan krompir, jabolčni zavitek Marjetica
3. feb 2005 11:28
Pašta fažol od ponedjeljka i palačinke sa sirom. Lidija...
3. feb 2005 12:55
Lidija, mene pa zanima, kako skuhaš paradižnikovo juhico? Zadnjič sem jo packala, pa je bila - BLJAK! LP, zvitorepka
3. feb 2005 13:01
Včeraj: zelenjavna juhica Danes: ješprenj, krompirjeva solata Maja
3. feb 2005 13:40
lisicka: Na maslinovom ulju prepržim malo brašna pa dodam paradajza iz tube (ne mogu reći koliko točno jer to radim od oka), zalijem vodom, dodam malo šećera i posolim. Kada zakipi, zakuham neku tjesteninu (mi volimo na sitno natrgane špagete) i kad je gotovo, ulijem vrhnje za kuhanje ili ako nemam vrhnja, dodam mlijeka. Lidija...
3. feb 2005 18:49
Včeraj: goveji zrezki v čebulni omaki, zelenjavni riž, sveži krofi Danes: kumare v smetanovi omaki, pire krompir Jutri: krvavice s kislim zeljem, krompir v kosih, sveži krofi Pojutrišnjem: kot vsako leto na pustno soboto domača štula. Harmonija
3. feb 2005 21:18
Imamo gripo, zato ne jemo nič......... Lidija, povej kaj o tvoji mali lutkici. Kaj že rada poje in sploh...... Lumpica
4. feb 2005 9:11
Moj Dora ima 5 mjeseci i još uvijek je na prsima. Prekjučer smo počeli malo s voćem. Samo jedan obrok. Dala sam joj bananu i za prvi puta mislim da je dovoljno pojela (četvrtinu banane), a jučer čak pola banane. Sada ujutro ću joj dati bananu s rižinim pahuljicama, a popodne se upoznajemo s jabukom. Nemam namjeru kupovati gotove kašice pokraj mojih kulinarskih umijeća i, priznajem, uživam u pripremanju njazinih malih, malih ali slatkih obroka. Lidija...
4. feb 2005 9:56
Zvitorepka, moja paradižnikova juha v receptih je zelo dobra in naravna. Poskusi, ne bo ti žal! Mateja Meglič
4. feb 2005 10:07
Danes kosilo: ajdova kaša z gobami + solata ali gobova juha+polenta jutri: goveja juha, pražen krompir, dunajski zrezki, solata nedelja: goveja juha, ribji fileji + blitva s krompirjem, solata, posladek: zavitek s skuto in jabolkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Marmorni kolač