31. jan 2005 8:16
Včeraj: kokošja juha z rezanci, krompirjeva omaka s kislimi kumaricami, hrenovke, sadna kupa Danes: juha od včeraj, zelenjavna rižota, pečen piščanec, zelena solata LP, Stanka
31. jan 2005 8:16
Včeraj: kokošja juha z rezanci, krompirjeva omaka s kislimi kumaricami, hrenovke, sadna kupa Danes: juha od včeraj, zelenjavna rižota, pečen piščanec, zelena solata LP, Stanka
31. jan 2005 9:56
Sobota: zelenjavna juha, ocvrte sardele in krompir s peteršiljem, rdeča pesa v solati. Nedelja: goveja juha, svinjska pečenka, koleraba v omaki in pražen krompir, zeljna solata, malce kasneje pa še krofi (se vidi, da sem bila za vikend doma). Danes pa spet moja kuharija: korenčkovi špageti s čičerko v paradižnikovi omaki, zeljna solata. Loni Makaroni
31. jan 2005 14:48
sobota: lignji z blitvo, otroci pa telečje zrezke, sladica sončni zahod Nedelja:zunaj danes: špageti s paradižnikovo omako, endivija anita
31. jan 2005 15:12
Nedelja: korenčkova juha z zdrobom, tortelini, goveji zrezek v omaki, zelena solata, rdeča pesa ter sladica: palačinke z nutelo in sladko smetano Danes: Pečeni makaroni, rdeča pesa Jutri: Bučne polpete, pohane bučke s hladno smetanovo omako (mogoče še pohan file osliča) LP
31. jan 2005 15:56
Sobota: tortelini z paradižnikovo omako + rdeča pesa Nedelja: goveja juha z ribano kašo, tenstan krompir, govedina iz juhe in ohrovt v kozici Danes: juha z jajčkom in zelenjavna rižota Lumpica
31. jan 2005 15:59
Jučer: juneća juha s domaćim rezancima, pohana piletina, riža s vrganjima, zelena salata i zelje salata... Danas: mahune i prepečene hrenovke Lidija...
31. jan 2005 16:00
Zanima me što su to rdeča pesa! Lidija...
31. jan 2005 16:28
Lady_L, meni se zdi, da se rece CIKLA... Upam, da je to to. Lp. TanjaG.
31. jan 2005 19:43
Danes: jesperenjeva juha z veliko zelenjave, krofi Jutri: verjetno testenine ali pa pizza, radic z jajci in limono LP Zala
31. jan 2005 22:47
Včeraj: goveja juha s fritati, govedina iz juhe popečena na česnu in peteršilju, pražen krompir, zelena solata s fižolom Danes: ostanek juhe od nedelje, svinjska pečenka, riž, zelena solata, jogurtov biskvit Jutri: porova juhaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Piščančja juha s tortelini