4. nov 2004 14:33
Blitvini zrezki, radič s fižolom, kruh, kasneje pa limonina rezina lp Vesna Milek Recko
4. nov 2004 14:33
Blitvini zrezki, radič s fižolom, kruh, kasneje pa limonina rezina lp Vesna Milek Recko
5. nov 2004 11:25
Sladko zelje, pire krompir, pečenice. Za popoldne pa še rižev narastek z jabolkami in rozinami. LP, Stanka
5. nov 2004 12:46
Včeraj: solatni dan za naju. Solata s paradižnikom in mladim slanim sirom in velika skleda radiča s krompirjem. Sladica: jabolčna čežana Danes: Ocvrta cvetača, skleda zelene solate s koruzo in fižolom. Sladica: bananin šmorn Jutri: Pizza, sladica po trenutnem navdihu kuharice... lp, lidka
5. nov 2004 21:49
Ponedeljek: goveja juha, za ene pražen krompir, zame pire iz sladke repe, brokoli kot priloga, svinjski zrezki v čebulni omaki, zelena solata, za sladico pa pecivo na suho iz baze. Torek: gratinirani rezanci s paradižnikovo omako, solata. Sreda: zelenjavna juha z žličniki in ogromna skleda solate. Četrtek: porova juhica, pizza s pršutom in mozzarello, solata. Danes: piščanec iz pečice, zloženka iz kolerabe in krompirja, domača rdeča pesa. Jutri pa naj čara kdo drug, za ta teden sem položila kuhalnico in predpasnik v kot, pa naj se prah nabira. Loni Makaroni
5. nov 2004 21:58
danes: koruzni narastek, koromač v solati jutri: bučna juha, nekaj sladkega-še ne vem kaj Avena
6. nov 2004 12:02
Fižolova mineštra, hitre miške LP, Stanka
8. nov 2004 10:12
Za ta teden sem se odločila za teden domačih jedi.Danes zelje,za druge dneve pa še ne vem točno.Imam pa v mislih še repo, razne kaše,žganci... Vesna Leben
8. nov 2004 15:50
Subota: chili con carne Nedjelja:dinstani zec, tjestenina, brokula na salatu, zelena salata Ponedjeljak: fileki za supruga, a za mene tjestenina s nekim umakom LP! Lidija...
8. nov 2004 19:01
Danes: juha, pražen krompir in govedina s hrenom, solata. Posladek: pohorska omleta. Jutri: Ričet, palačinke Sreda: kuha tašča. četrtek: repa, pire krompir, kašnice. Petek: juha, rižota z morskimi sadeži. Lep pozdrav -
8. nov 2004 20:10
Jutri: bograč, čebulni kruh LP, StankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Hrustljav rogljiček s sladoledom