2. nov 2004 11:01
včeraj: bučna kremna juha, paella, jabolčni štrudelj danes: špageti s paradižnikovo omako in tuno jutri: krompirjev golaž in zelena solata Lp anita
2. nov 2004 11:01
včeraj: bučna kremna juha, paella, jabolčni štrudelj danes: špageti s paradižnikovo omako in tuno jutri: krompirjev golaž in zelena solata Lp anita
2. nov 2004 11:16
včeraj : zelenjavna juha, blitva s krompirjem, paniran osličž danes : špinačna juha, marelični cmoki z drobtinami, kompot A
2. nov 2004 11:30
zelenjavna juha, pita gužvara, jogurt LP, Stanka
2. nov 2004 15:10
jučer: bili smo kod mame na ručku - juha s gris knedlima, pečena kokoš i vratina, mlinci, zelena salata i crveni radić; kasnije popodne se pio cappuccino i jela se orahnjača danas: za mene - pileća juhica i tuna iz konzerve; za njega - sarma i pire krumpir sutra: mama dolazi k nama i opet bude kuhala - ne znamo još kaj bude bilo LP! Lidija...
3. nov 2004 13:32
včeraj: fusilli s smetanovo tunino omako, jogurtovo pecivo. danes: polenta, brstični ohrovt v sirovi omakci, srbska solata, za dragega klobasica na žaru. jutri: bobiči. lep dan! keyj Sporočilo je spremenil(a) keyj dne 03. nov 2004 13:34:21
3. nov 2004 14:53
Danas nam nema mame pa će za supruga biti i opet sarma, a ja se, eto, davim u maslinama i siru... Sve mi se čini da će biti pojačana večera. Maminu kuhinju smo odgodili za koji drugi dan! LP! Lidija...
3. nov 2004 15:35
Danes: divjačinski golaž s polento in skleda solate Jutri: kovač v pečici s krompirjem, vse posuto s tartufi, blitva. Petek: zelenjavna juha, za "posladek" ocvrti žabji kraki
3. nov 2004 22:12
danes: pasulj po kranjsko in kruh iz avtomata po Recinem receptu jutri : gobova juha ,špinačni rezanci s tunino omako,solata iz rdeče pese pojutrišnjem : pečena postrv, krompir v koščkih,zelena solata Vesna Leben
4. nov 2004 9:44
Danes: segedin golaž, krompir v oblicah, za posladek pa čokoladni biskvit. Jutri: kuha mama. Sobota: Juha, pražena jetrca (nisem jih jedla par let in se mi fuuulll luštajo, pire krompir in solata. Posladek - najverjetneje puding. Nedelja: juhica z grisovimi knedli, pečen piščanec, mlinci in solata. Posladek pa jabolčna pita.
4. nov 2004 13:46
Danas: pečeni pileći batci i zabatci, pečeni krumpiri i zelena salata Sutra: juha s knedlima od sira, pohana pileća krilca i bijelo meso, riža sa šampinjonima i zelena salata (kuha mama a ja ću joj sve te namirnice pripremiti) LP! Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem