9. apr 2008 15:08
Danes: - omaka iz mletega mesa, čebule, korenčka in šampinjonov, - špageti, - rdeča pesa Za poobedek bo jabolčni štrudl, ko se ohladi. Pozdravček!
9. apr 2008 15:08
Danes: - omaka iz mletega mesa, čebule, korenčka in šampinjonov, - špageti, - rdeča pesa Za poobedek bo jabolčni štrudl, ko se ohladi. Pozdravček!
10. apr 2008 11:23
Cvetača z mozzarello, sladica: jabolčno - skutni štrudelj. macadamia
10. apr 2008 11:26
četrtek: porova juha, dunajsko ocvrti svinjski zrezki, pečen krompir, mešana zelenjava, paradižnikova solata, rolada
Julija
10. apr 2008 13:20
danes:zrezki v gobovi omaki z širokimi rezanci+solata žabica21
11. apr 2008 11:57
petek: goveji zrezki v omaki s stročjim fižolom, pirini široki rezanci, solata
Julija
11. apr 2008 14:27
Petek: Porova čorba s teletino. Narezano teletino sem prepražila na maščobi. Dobro oprana dva velika pora narezala na kolobarje in dodala na meso, malo podlila in na hitro pražila. Dodala korenček, zeleno in dva večja krompirja - vse narezano na majhne kockice. Zalila z vodo, dodala kocko, vegeto - počasi se kuhalo. Ko je bilo že skoraj mehko, sem zakuhala majhne žličnike (jajce in moka). Zašprudlala sem z žličko bele in žličko koruzne moke. Na koncu potrosila z žlico sesekljanega peteršilja in še malo pokuhala. Pozdravček!
11. apr 2008 16:29
Golaž, polenta, kisle kumare
Lep dan in veliko se smejte
12. apr 2008 15:15
Včeraj: kremna juha iz blitve, pizza kruhki Danes: pleskavice, pečen krompir, radič s krompirjem zvitorepka
12. apr 2008 17:58
danes:pohane malancane ,doručak ,sir pa ena velika skleda regrad jutri:riž,gobe v omaki,meso iz pečice,pa veliko regrada za sladico pa bo sladoled(eni ga pač ne bomo ker smo na dieti) jampina
12. apr 2008 22:20
Piščanec v gobovi omaki pire krompir zelena solata buhtelni lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Gratinirani svaljki