5. apr 2008 15:49
Krvavice, kisla repa (z orgomnooo ocvirki, kar je pri nas obvezno ), krompir v oblicah
Lep dan in veliko se smejte
5. apr 2008 15:49
Krvavice, kisla repa (z orgomnooo ocvirki, kar je pri nas obvezno ), krompir v oblicah
5. apr 2008 21:39
danes segedin ,krompir v kosih jutri:juhca ,pohana kokoš,pohani kotleti ,pire,potenstana zelenjava in vellllika skleda regrada in sladica jampina
6. apr 2008 11:14
danes - jaz imam sadni dan, ostali regrat in šmorn
pon - goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, jabolčni kompot (ne vem zakaj nam zadnje čase to tako paše...)
tor - zelenjavna juha, puranji zrezki v omaki, njoki, solata, puding
sre - špinača, pire krompir, hrenovke
čet - golaž s polento
pet - cvetačna juha, pohane bedrce, riž, solata
jasna
6. apr 2008 11:25
Včeraj: goveja juha, krvavice in pečenice in krompirjeva solata z drobnjakom Danes: goveja juha, goveji zrezki v omaki, testenine, brstični ohrovt na maslu, rdeča pesa s hrenom zvitorepka
6. apr 2008 14:45
Piščančji zrezki s sirom pire krompir zelena solata, jabolčni štrudel lp goga
6. apr 2008 17:20
Danes (jaz kosilo sicer prespala ) ampak mislim, da so imeli običajno: juho z domačimi rezanci, pečeno piščančje meso z zelenjavo, tenstan krompir in zelena solata
6. apr 2008 18:44
sobota: zelenjavna rižota, solata
nedelja: Kosilo iz desetke - piščanec pečen v soli, polnjen s koromačem in korenčkom, rdeče zelje s testeninami, solata
Julija
6. apr 2008 23:04
pileća juha s trencima pileći perkelt mlada zelena salata pita od jabuka Lidija...
7. apr 2008 8:21
paradajz juha pečena piletina mlinci paradajz salata Lidija...
7. apr 2008 11:16
ponedeljek: polpeti, krompirjeva in kumarična solata
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Jabolčne rožice