19. okt 2017 12:32
Danes: zrezki v gobovi-šampinjoni in čebulni omaki
zdrobovi cmoki
endivija in radič s
19. okt 2017 12:32
Danes: zrezki v gobovi-šampinjoni in čebulni omaki
zdrobovi cmoki
endivija in radič s
19. okt 2017 13:25
Mopsika, sem že mislila, da imata s hribovcem skupaj kosilo
19. okt 2017 14:23
Četrtek:
Pozdravček!
19. okt 2017 15:34
anka je napisal/a: |
Mopsika, sem že mislila, da imata s hribovcem skupaj kosilo NutellomAnka
|
Ha, ha, ha, ha, Anka, ja imava podobno kosilo, z razliko, da mi nimamo domačih gob in da jaz svoji kuhi ne dodajam smetane in da imamo namesto , po dooolgem času , zdrobove cmoke , recept iz kulinarike, pa mi noče pustiti, da bi prilepila recept.
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. okt 2017 15:38
19. okt 2017 17:43
Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, mešana solata, zame pa piščančja juha, meso iz juhe, v kosih krompir in solata
19. okt 2017 19:36
špageti, haše omaka, motovilec
20. okt 2017 10:11
Danes domača pica z jurčki ( kaj morm če jih je pa tolk blo)........
Jutri kosilo pri Racmanu pri Brežicah.....
Nedeljsko kosilo pa gostilna Lovenjak, še prej pa lepote Bukovniškega jezera.......
Matr se mi gode........
20. okt 2017 10:16
mopsika je napisal/a: | ||
Ha, ha, ha, ha, Anka, ja imava podobno kosilo, z razliko, da mi nimamo domačih gob in da jaz svoji kuhi ne dodajam smetane in da imamo namesto , po dooolgem času , zdrobove cmoke , recept iz kulinarike, pa mi noče pustiti, da bi prilepila recept.
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija) Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. okt 2017 15:38 |
.......saj jaz tudi redko dodajam smetane v omake, a to kosilo je bilo bolj za "tamlade", ki so pred kratkim dobili otročička, pa jih mal crkljam in zdaj jejo kot termitki...........
20. okt 2017 10:38
Jaz pa smetane ne dodajam v jedi oz izredno redko. Za moj okus mi s tem preveč zbledi okus osnove jedi (npr gobova omaka ali juha, s tem se znatno zmanjša okus gob). Tako da raje kuham v naravnih omakah, za zgoščevanje, če je potebno, pa dodajam škrob ali mleto proseno kašo.
Mopsika, probaj, če gre, prekopirati link od recepta in potem prilepiti sem
Danes pa bo malica in kosilo kar isto, kruh z ogljem ter fižolov namaz s črnimi gobami, česnom in peteršiljem z dodatkom rdeče redkvice, pa kakšna mandarina poleg.
20. okt 2017 11:31
Jutri krapov paprikaš s pečeno polento, solata. V nedeljo pa goveja juha z rezanci, pečena hokaido buča, rdeče zelje v omaki, mlinci, pečena račka; hčerka ima rojstni in je to njena želja.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Bovla po kitajsko