18. okt 2017 12:07
Goveja juha,grisovi knedli,pražen krompir,govedina in solata. Hčerka prišla na obisk in jo treba malo razvajat...
18. okt 2017 12:07
Goveja juha,grisovi knedli,pražen krompir,govedina in solata. Hčerka prišla na obisk in jo treba malo razvajat...
18. okt 2017 12:46
Danes: rizota s papriko, paradiznikom in
endivija in radič s
18. okt 2017 13:41
Sreda:
Pečen oslič, krompir z blitvo, radič in zelje na solato:
Pozdravček!
18. okt 2017 18:12
Danes svinjska ribica v gorcicni omaki in riz.
18. okt 2017 19:24
Danes nisem kuhala, ker sem pol dneva preživela v avtu (te nesreče danes na štajerski avtocesti) zato pizza iz bližnje restavracije.
18. okt 2017 20:01
jutri kuha. . . .
goveji zrezki v smetanovi omaki z jurčki, kruhovi cmoki in pa za sladico presna čokoladna torta z malinami.
Buh se me usmil........
18. okt 2017 21:43
piščančja obara
18. okt 2017 22:09
Četrtek: narastek iz ajdove kaše, piščančjega mesa in brokolija, zelena in zeljnata solata, jabolčna rulada Petek: piščančja obara, palačinke
19. okt 2017 8:15
Danes imamo ostanek včerajšnje piščančje obare in skutine gratinirane palačinke. Jutri kremna juha iz hokaido buče in motovilec z jajci in popečenim svinjskim filejem.
19. okt 2017 8:38
hribovc61 je napisal/a: |
goveji zrezki v smetanovi omaki z jurčki, kruhovi cmoki in pa za sladico presna čokoladna torta z malinami. hribovc61
|
In po možnosti, da je kos mesa, iz katerega se da spečt "medium rare" mmmmmm dobro kosilo bo, dober tek
Moja malica danes pa bo kruh z ogljem, tunin namaz, čaj, kosilo danes bo pa gobova juha.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Bolj enostavno in poceni ne gre