17. jul 2017 23:29
domača pizza, kumarična solata in zeljna solata
17. jul 2017 23:29
domača pizza, kumarična solata in zeljna solata
Mygrace
sporočila: 6506
18. jul 2017 11:00
Prvic letos filane paprike
18. jul 2017 11:41
Čez teden so sama brzinska kosila tako da sem včeraj na hitro na čebuli popražila predhodno kuhan stročji fižol, ki je ostal od vikenda, dodala nekaj češnjevcev in pest nasekljanega suhega paradižnika in je ratalo nekaj podobnega boranji, moj je zraven dobil še polento iz rdeče koruze (staknila zadnjič v trgovini slučajno) zabeljeno z zaseko.
Danes spet na hitro malo improvizacije; popečen piščančji file (koščki) z ananasom, korenčkom in porom, solata in za mojega zraven kuskus. ZA sladico bo dobil pa par piškotov od vikend peke, ki nso prestali testa bp izgleda
18. jul 2017 12:13
Danes: makaronflajš, zelena solata
breskve
18. jul 2017 14:20
Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata
18. jul 2017 14:34
Torek:
Piščančje-porova rižota, zelena in zeljnata solata:
Pozdravček!
18. jul 2017 15:37
Danes: za izbirčne mesna (govedina, piščanec) juha z zakuho, kraška pizza in solata, zame kremna regratova juha z ovsenimi kosmiči, zdrobljenimi lanenimi semeni ter čilijem, riž z zelenjavo in zelišči, rukola v solati z mladim zeljem.
Včeraj: mesna juha s kroglicami in drobnjakom, riž z grahom in koruzo, govedina iz juhe v česnovi omaki z gorčico, zelena solata, zame pirini polnozrnati rezanci z zelenjavo ("mlada" čebula, grah, koruza, paprika (zelena, rumena, rdeča), bučke, češnjev paradižnik) in zelišči, rukola in poletni regrat.
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 18. jul 2017 16:01
18. jul 2017 17:14
goveja juha z rezanci in govedino, krompir v koščkih, krvavica in zeljna solata, nektarine
18. jul 2017 17:47
danes vratovina pečena na čebuli, pire, radič in zelena solata
19. jul 2017 0:06
Potepali smo se :)
Cele 3 tedne morja. Mami na porodniski si je privoscila :) seveda s tremi mulcki, oci se nam je pridruzil z zamudo (dopust pa to).
Doma me je cakal poln vrt, zdj pa samo nosit ven :)
Danes je bil za kosilo domac pecen krompircek, pecena bucka in puranji zrezki, zraven pa solata iz paradiznika (ta je se uvoz iz neretvanske doline), kumare in bazilike.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Malinini razpokančki