16. jul 2017 12:07
Mi pa danes juho z kupljenimi nudlci, kriminadle, pečen mlad krompir in zeleno solato.Za sladico lenarjenje!
16. jul 2017 12:07
Mi pa danes juho z kupljenimi nudlci, kriminadle, pečen mlad krompir in zeleno solato.Za sladico lenarjenje!
16. jul 2017 15:24
Danes dan v Arboretumu in hrana iz kitajske restavracije.
16. jul 2017 16:13
Trixi, skoraj bi se lahko srečali v Arboretumu. zakaj sem poslušala mojega in sva šla naprej v Snovik .
Kosilo sva imela doma: goveja juha z zakuhanimi blekci, meso iz juhe, hrenova omaka, stročji fižol s kislo smetano, moj ima še tiste lene rezine jest pa sladoled in
16. jul 2017 20:41
včeraj še mesna omaka, špageti in kumarična solata
danes piknik
jutri ostanki, mi noče še ene slike dodati, kjer je bila slikana vratovina, perutničke in popečeni šampinjoni
17. jul 2017 9:02
Včeraj:
goveja juha z rezanci,
pečen kifeljček, rižota s kurkumo,
pečena račka, sv. prata,
korenčkova solata, zeljna solata in kumarična solata,
jajca na oko
Mygrace
sporočila: 6506
17. jul 2017 11:58
Danes bo, je zze mizenplas narjen :
- kumare v solati na starinski nacin...naribane, posoljene, ozete, zmesane s krompirjem....
- ene hecne hrenovke, ki se valjajo v hladilniku.... narezkane, popecene s cebulo, zalite z brizgom belega vina in oplemenitene z nekaj mladimi listi vinske trte
- kruha ni
- voda
Posladek:
- milkshake s hruskami, ki veselo padajo dol in pikico vanilije
- za mene posladek kava, kozarec vode in en cikec
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 17. jul 2017 12:00
17. jul 2017 12:22
Danes: po doooolgem času- juha z gresovimi knedeljčki
pečen in
zelena solata, breskve, sladoled
17. jul 2017 14:28
Pri naju danes: njami bučke s sirom in skleda zelene solate iz domačega vrta, in zame močna z .
17. jul 2017 18:35
Babka, kava z limono popoldne- uf uf...
Pri nas pa sem jaz pojedla kitajske rakce s čilijem in kalčki v solati s pekočim zeljem. Moj je dobil boranijo in kruh, za sina in hči sem spekla krompir, piščančje zrezke, domača sveže kuhana rdeča pesa.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. jul 2017 18:36
17. jul 2017 20:01
Trixi una ohcet me je povozila, tudi tisti IBUprofen 600mg mi čist nič ne pomaga
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Svaljki s čemaževim pestom